ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και η Ίντερ για Καρίγιο

Και η Ίντερ για Καρίγιο

Ο Τύπος της Αργεντινής θέλει την Ίντερ να μπαίνει ως φαβορί στην μάχη της απόκτησης του Καρίγιο, καθώς η πρόταση του Ολυμπιακού δεν έπεισε την Εστουντιάντες. Προς Φιορεντίνα ο Κασάμι, συζητήσεις με Άντερλεχτ για Μιλιβόγεβιτς.

Το βράδυ της Τρίτης (26/5) ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε πως πράγματι έχει καταθέσει πρόταση στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο, όπως υποστήριζαν δημοσιεύματα από την χώρα της Λατινικής Αμερικής, που έκαναν λόγο για 6,5 εκατ. ευρώ συν τον δανεισμό του Φράνκο Χάρα για μια σεζόν.

Την Τετάρτη (27/5) ήρθε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας " ole.com.ar" να βάλει στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη την Ίντερ, προβάλλοντας μάλιστα την ιταλική ομάδα ως φαβορί για την απόκτηση του 24χρονου φορ της Εστουντιάντες. Χωρίς πάντως να γίνεται αναφορά σε νούμερα, με την υποσημείωση πως οι απαιτήσεις της Εστουντιάντες παραμένουν στα 9 εκατομμύρια ευρώ (10 εκ. δολάρια).

"Πέρυσι, η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να συμφωνήσει στα χρήματα της μεταγραφής. Και σήμερα, η Ρίβερ με τον Ολυμπιακό ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν αυτούς τους αριθμούς. Έδωσαν 6 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η προσφορά απορρίφθηκε, καθώς οι "φοιτητές" θέλουν 4 περισσότερα. Η ελληνική ομάδα προσέφερε 7 εκατομμύρια δολάρια, συν τον Φράνκο Χάρα. Αλλά ούτε αυτή η προσφορά φάνηκε να πείθει την Εστουντιάντες.

Και τώρα ο Βερόν αναγνώρισε πως υπάρχει κι άλλη ομάδα στη λίστα των ενδιαφερόμενων: Είναι η Ίντερ της Ιταλίας. Ο Μαντσίνι, τεχνικός των Μιλανέζων, είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει δει από τον Γκουίντο και οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ είναι καλές, στοιχείο που μπορεί να δώσει προτεραιότητα στην Ίντερ.

Να πάει στους "νερατζούρι"; Είναι μια πιθανότητα. Για τώρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καρίγιο περνάει τις τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα της ομάδας", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Φιορεντίνα για Κασάμι

Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετό διάστημα, ο Μίνο Ραϊόλα έχει επαφές με ιταλικούς συλλόγους για την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο διεθνής με την Ελβετία μέσος δύσκολα θα παραμείνει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την επόμενη σεζόν και η Φιορεντίνα είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι αναμένεται να αποχωρήσει από τους "βιόλα" το προσεχές καλοκαίρι και ο Κασάμι φαντάζει ως υποψήφιος αντικαταστάτης του στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

"Το όνομα που φαίνεται αυτή τη στιγμή να βρίσκεται πιο κοντά στη Φιορεντίνα, είναι αυτό του Παϊτίμ Κασάμι, παλιού ποδοσφαιριστή της Παλέρμο, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τώρα είναι στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα και τον Ιανουάριο η Φιορεντίνα ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη, δίχως ωστόσο να γίνει κάτι. Πάντως, όλα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον του Βιντσέντσο Μοντέλα", είναι μια χαρακτηριστική αναφορά του ιταλικού Τύπου για το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές, που συνδέεται άμεσα με το αν θα παραμείνει στον πάγκο του ο τεχνικός των "βιόλα".

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για Μιλιβόγεβιτς

Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς συνεχίζονται, με την προοπτική της μετακίνησης του Σέρβου μέσου στους Πειραιώτες με κανονική μεταγραφή.

Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίστηκε φέτος με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, που ωστόσο δεν έκανε χρήση της ρήτρας ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη. Οι "ερυθρόλευκοι" διαπραγματεύονται πλέον από μηδενική βάση με την Άντερλεχτ, έχοντας την διάθεση να προσφέρουν λίγο πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον σύλλογο των Βρυξελλών για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ