ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπήκαν με την ομάδα Ντομίνγκες και Πουλίδο

Μπήκαν με την ομάδα Ντομίνγκες και Πουλίδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τσόρι Ντομίνγκες και Άλαν Πουλίδο προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή (24/7) και όλα δείχνουν ότι θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ την Τετάρτη (27/7, 21:45).

Δύο ήταν οι παίκτες που είχαν δημιουργήσει μια σχετική ανησυχία στον Βίκτορ Σάντσεθ λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Χαπόελ Μπερ Σεβά στο "Γ. Καραϊσκάκης", για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Τσόρι Ντομίνγκες και Άλαν Πουλίδο.

Ωστόσο οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου δικαιώθηκαν και για τους δύο, αφού τόσο ο Αργεντίνος όσο και Μεξικανός φορ προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή (24/7), δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο στις δύο επόμενες προπονήσεις των "ερυθρολεύκων", ο Βίκτορ Σάντσεθ θα μπορεί να υπολογίζει τους Ντομίνγκες και Πουλίδο για την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/7, 21:45), εξέλιξη που λύνει τα χέρια του Ισπανού τεχνικού όσον αφορά τις επιλογές του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Αρτούρ Μαζουακού από την πλευρά του γυμνάστηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και συνέχισε με ατομικό.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ