ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε για Ανσαριφάρντ"

Iran's Karim Ansarifard during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Ανσαριφάρντ (AP PHOTO)

Η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσε φέρονται να ενδιαφέρονται για τον διεθνή Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος προέρχεται από ένα αρκετά καλό Μουντιάλ στη Ρωσία.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων του εξωτερικού και οι πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν δεν είναι πάρα πολλές. Ο ατζέντης του διεθνούς Ιρανού στράικερ προτείνει τον πελάτη του και περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση, ώστε να πουληθεί. Αν οι Πειραιώτες ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε θα τον παραχωρήσουν.

Η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσε έχουν στο μάτι τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος προέρχεται από ένα αρκετά καλό Μουντιάλ στη Ρωσία. Ο 28χρονος βρέθηκε και στα ραντάρ της Άουγκσμπουργκ, χωρίς να έχει προκύψει κάτι από τη Γερμανία, ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει 400.000 ευρώ το χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο Ανσαριφάρντ πέτυχε ένα γκολ απέναντι στην Πορτογαλία από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ είχε και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο άλλοτε φορ της Οσασούνα και του Πανιωνίου αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, πίσω από τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι στη γειτονική Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ