ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο"

Μπέντο: "Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο"
EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου από τους ποδοσφαιριστές του, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα, στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη 12η αγωνιστική της Super League αδυνατώντας να βρει τη λύση στο "γρίφο" που του έθεσε η νησιωτική ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο, μίλησε μετά τη λήξη του ματς στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που "πέταξε" η ομάδα του, αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο.

"Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαν καθόλου ευκαιρίες, ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη ομάδα. Αυτό ήταν κάτι ασυνήθιστο για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν ήταν καλό το ματς, αλλά είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και χάσαμε τους πρώτους βαθμούς εντός έδρας. Είχαμε σκοπό να διατηρήσουμε τη διαφορά, χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, χάσαμε 45 λεπτά", υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής.

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ