ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Το παιχνίδι μας είχε υψηλό επίπεδο"

Μπέντο: "Το παιχνίδι μας είχε υψηλό επίπεδο"
Μπέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην αποτελεσματικότητα που είχε η ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ στάθηκε ο Πάουλο Μπέντο, συγκρίνοντάς τη με αυτή που δεν υπήρξε απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. "Είμαστε υπερήφανοι" πρόσθεσε ο Πορτογάλος μετά το 3-0.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο, έκανε ειδική αναφορά στην αποτελεσματικότητα που είχε η ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες του "υψηλού επιπέδου".

Μετά το ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ανέφερε στη Nova: "Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι αποτελεί συνέχεια της καλής εμφάνισης της Πέμπτης. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και ποιότητα. Σήμερα είχαμε αποτελεσματικότητα. Την Πέμπτη είχαμε κάνει φάσεις αλλά δεν είχαμε σκοράρει.

Σήμερα βάλαμε τα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ. Το παιχνίδι μας είχε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Είμαστε ευτυχισμένοι και υπερήφανοι για το παιχνίδι που κάναμε".

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ