ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ποιοτικός ο Ανσαριφάρντ, θα χρειαστεί υπομονή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Τους λόγους που δεν συμπεριέλαβε τον Ανσαριφάρντ στα πλάνα του για δεύτερο συνεχόμενο ματς ανέλυσε ο Μπέντο, τονίζοντας ότι κόντρα στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός θέλει να αυξήσει τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA, πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη το Σάββατο (21/1, 19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Για τον αγώνα με την Ξάνθη, είπε χαρακτηριστικά:

"Σίγουρα είναι σημαντικό το γεγονός πως επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Πρόκειται να παίξουμε απέναντι στο δεύτερο στη βαθμολογία.

Όπως γνωρίζουμε στην Ξάνθη ο αντίπαλος, μας δυσκόλεψε αρκετά και δημιούργησε προβλήματα. Όμως νομίζω ότι παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Ανυπομονούμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας.

Έχουμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός πως θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Στο μυαλό μας έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το κάνουμε, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο".

Για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που έμεινε για δεύτερο ματς εκτός αποστολής, είπε:

"Ο Ανσαριφάρντ είναι ένας παίκτης ο οποίος σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου μας διέκριναν πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αποκτηθεί. Όμως, σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό και υπομονή.

Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής γιατί στην ομάδα που έπαιζε το στιλ παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που παίζουμε εμείς. Έπαιζε με τελείως διαφορετική στρατηγική από αυτή που παίζει ο Ολυμπιακός.

Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής από ότι κάποια άλλοι. Θα χρειαστεί μία περίοδος προσαρμογής και στη συνέχεια θα δούμε".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελαμπντελαουί: "Η καρδιά μου συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό"
Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Αντετοκούνμπο
Κοβάσεβιτς: "Απίστευτο μίσος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"
"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης"
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ
Επίσημο: Δανεικός στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ