ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Nα δημιουργήσουμε συνθήκες για να εξελιχθούν τα νέα παιδιά"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του ΑΟΧ, αναφέρθηκε στην χρησιμοποίηση αρκετών ποδοσφαιριστών με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν... σίφουνας απ' τα Περιβόλια, επικρατώντας με 4-0 του ΑΟ Χανίων για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο στάθηκε στη χρησιμοποίηση αρκετών ποδοσφαιριστών με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Όσκαρ Καρντόσο, ενώ τόνισε πως η ομάδα οφείλει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις προκειμένου τα παιδιά των Ακαδημιών να αγωνίζονται άμεσα με την πρώτη ομάδα.

Αρχικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ανέφερε: "Χρησιμοποιήσαμε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υψηλή ένταση, σοβαρότητα, επιθετικότητα και τον απόλυτο έλεγχο. Έστω και με λιγότερη ένταση, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος. Παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα, με σωστή συμπεριφορά και είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά καινούργια πρόσωπα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όσους χρησιμοποιήσαμε και δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα".

Για τον Καρντόσο τόνισε: "Οι περισσότεροι περιμένουν το γκολ από τον Καρντόσο, όμως εμείς εκτιμούμε περισσότερα πράγματα από τη δουλειά που κάνει εκείνος στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του και ξέρουμε ότι πέρα από το γκολ είναι σε θέση να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Όσκαρ, καθώς και από τον Μπράουν (σ.σ. Ιντέγε) . Είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Εκτιμούμε, λοιπόν, πολύ τον Καρντόσο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από εκείνον".

Τέλος, για τα νέα παιδιά είπε: "Αντί να σχολιάσουμε την απόδοση των νεαρών παικτών, είναι προτιμότερο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή, το περιβάλλον, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, ώστε η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία να έχει σχέση με την πρώτη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί ο σύλλογος. Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα ως ομάδα, να παρουσιάζουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δίνουμε χρόνο και ευκαιρίες σε νέα παιδιά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέσπασε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΑΟΧ
Μπέντο: "Είχαμε πολύ καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ