ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ξέραμε ότι η κλήρωση θα ήταν δύσκολη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League σχολίασε ο Πάουλο Μπέντο, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. (video)

Την Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στις 9 και 16 Μαρτίου για την φάση των 16 του Europa League, όπως προέκυψε μετά την κλήρωση της Παρασκευής (24/2).

"Δεν μου αρέσει να διαλέγω αντιπάλους στις κληρώσεις. Ξέραμε ότι η κλήρωση θα ήταν δύσκολη ό,τι κι αν συνέβαινε. Αυτή τη στιγμή μας έχει τύχει ένας αντίπαλος ιδιαίτερα δυνατός. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκινήσει από το Champions League", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάουλο Μπέντο στο Olympiacos TV και αναφέρθηκε στη δυναμική της τουρκικής ομάδας:

"Είναι μία ομάδα που στην προηγούμενη φάση είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, με πολύ ποιοτικούς, γρήγορους και επιθετικούς παίκτες, είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας που είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Φέτος διεκδικεί και πάλι το πρωτάθλημα, επομένως γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με την προηγούμενη φάση. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Μπορεί να αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που θεωρείται φαβορί, όμως αυτό θα το βγάλουμε από το μυαλό μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας χωρίς να έχουμε καθόλου στο μυαλό μας του τίτλου του φαβορί, που έχουμε δει πολλές φορές ότι δεν σημαίνει κάτι".

Όσον αφορά το φιλικό των δύο ομάδων το καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε:

"Η γνωριμία μας με την Μπεσίκτας δεν θα μείνει σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι του καλοκαιριού και ειδικά για την ομάδα μας.

Έχουν αλλάξει πολλά στάδια από τότε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μάθουμε περισσότερα για την Μπεσίκτας, από το να σταθούμε τι έγινε μια μέρα σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Όπως κάνουμε κάθε φορά, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο, θα τον αναλύσουμε. Θα δούμε ποια είναι τα αδύναμα σημεία που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, τα δικά μας δυνατά σημεία και με αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια".

Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο στο Olympiacos TV:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ