ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο"

Μπέντο: "Ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι περίμενε περισσότερα από αυτούς στο δεύτερο.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Πάουλο Μπέντο ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη με 3-0. Αυτό τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν του άρεσαν όσα είδε στο δεύτερο μέρος.

Στις πρώτες του στην κάμερα της NOVA είπε: "Δεν πιστεύω ότι κάναμε σήμερα το καλύτερο μας παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με πολλές διακοπές και πολλές παύσεις. Είχαμε μεγάλη επιτυχία στα γκολ μας από στημένες φάσεις.

Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε χάσει το ρυθμό του. Από το πέναλτι και μετά δεν είμαι ικανοποιημένος από τη στάση μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι. Παίξαμε λιγότερο από αυτό που περιμέναμε και από αυτό που μπορούσαμε. Ήταν μία νίκη δίκαιη και καθαρή".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε το 3/3 στο ντέρμπι: "Σημαίνει πως έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα τρία ντέρμπι στον πρώτο γύρο. Έχουμε βάλει οκτώ γκολ και έχουμε δεχτεί ένα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε κρατήσει το σερί των νικών μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε να το συνεχίσουμε".

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ