ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ικανοποιημένος με τους νέους"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Άρη, πέρασε στους "8" του Κυπέλλου και ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των νεοαποκτηθέντων. Έκανε λόγο για δίκαιη πρόκριση ο Πορτογάλος.

Στην απόδοση των νεοαποκτηθέντων στάθηκε μετά το 2-0 επί του Άρη ο Πάουλο Μπέντο. Μετά τη νίκη επί των Θεσσαλονικέων και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών υποστήριξε τα εξής στον OTE TV:

Αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε ατομική ανάλυση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι στιγμή να μιλήσουμε για μια δίκαιη πρόκριση. Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη, παρά στο σημερινό. Είμαι ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες.

Ήρθαν σε μια στιγμή που υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο προσεχές μέλλον και η δουλειά μας είναι να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουν κάνει λίγες προπονήσεις και έχουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν στην τακτική. Ο στόχος είναι να το καταφέρουν άμεσα. Συνεχίζουμε στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Σισοκό και Νικολάου στους "8" ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Άρη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ