ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ικανοποιημένος από την παρουσία μας"

Μπέντο: "Ικανοποιημένος από την παρουσία μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Πλατανιά και στάθηκε στο γρήγορο γκολ που έδωσε τον έλεγχο του αγώνα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 του Πλατανιά στο Φάληρο, για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης:

-Αν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε από τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής:

"Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα το γκολ μας επέτρεψε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, αποδείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια".

-Εάν σκοπεύει να δώσει συνεχόμενες ευκαιρίες στον Σιόβα σε σχέση με την καλή εικόνα που είχε στο σημερινό ματς:

"Εμείς πάντα προσπαθούμε να προετοιμάσουμε όλους τους παίκτες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι. Στην περίπτωση του Σιόβα συνέβη ότι πέρασε έναν τραυματισμό και άργησε να είναι έτοιμος και να αφομοιώνει τις ιδέες μας και του πήρε χρόνο να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση.

Έτσι όταν ήταν έτοιμος τον προετοιμάσαμε για να μπει σε κάποιο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σιόβα όπως και από τους άλλους παίκτες της ομάδας μας. Όσο περνάει ο καιρός δείχνει ότι εξελίσσεται και είναι στη διάθεση μας".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απαντήσεις και ερωτηματικά
Με μπροστάρη τον Πάρντο, 3-0 ο Ολυμπιακός τον Πλατανιά
Πρωταθλήτρια στο Καζακστάν η Αστάνα
Ελαμπντελαουί στο Sport24.gr: "Ενιωθα ότι θα βοηθήσω και τα κατάφερα με τον ΠΑΟΚ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ