ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ιδιαίτερα συμπαθητικός ο Ίβιτς"

Μπέντο: "Ιδιαίτερα συμπαθητικός ο Ίβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο στάθηκε στα σημεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του, αναφέρθηκε στην απόδοση του Μπρούνο Βιάνα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς.

O Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη ανατροπή κι επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" στάθηκε στα σημεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του, αναφέρθηκε στην απόδοση του Μπρούνο Βιάνα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Μετά από ένα "θρίλερ" φτάσατε στη νίκη. Δύο λόγια για το παιχνίδι και πώς νιώθετε μετά το ματς;

"Αυτό που μένει κυρίως μετά από τόσο δύσκολα παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα, καθώς και μία ικανότητα που δείξαμε να ανατρέψουμε το σκορ. Είδαμε ένα παιχνίδι όχι καλά παιγμένο. Λίγη ποιότητα σήμερα στο ματς ως θέαμα. Είδαμε πώς η ομάδα μας δεν είχε ακρίβεια στις αποφάσεις της επιθετικά. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Στο πρώτο ημίχρονο η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν πολύ χειρότερη, στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν τα πράγματα. Ημασταν πιο γρήγοροι όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ημασταν πιο αποφασιστικοί. Σε γενικές γραμμές αν κρίνουμε από τα 90 λεπτά του αγώνα, είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, είναι το δεύτερο ντέρμπι που κερδίζουμε".

Ο συνάδελφός σας κ. Ίβιτς είπε ότι δεν δόθηκαν δύο κόκκινες εις βάρος του Ολυμπιακού, ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Τι εικόνα έχετε για το ματς;

"Τη γνώμη μου για το παιχνίδι σάς την είπα. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να σχολιάσω τη γνώμη κάποιου συναδέλφου μου. Κάθε προπονητής βλέπει το ματς, κάνει την ανάλυσή του ανάλογα με τη δική του άποψη. Εμείς δεν σκοπεύουμε να την σχολιάσουμε. Εχω τον μέγιστο σεβασμό για τους συναδέλφους μου. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης".

Τα παράπονά σας φαίνεται ότι ήταν επιθετικά. Υπήρχε μία εικόνα όμως ότι επικρατούσε πανικός στην άμυνα. Μήπως είχατε υπερτιμήσει τον αντίπαλο;

"Σε έναν αγώνα αυτά τα πράγματα επηρεάζουν το ένα το άλλο. Στην επίθεση είχαμε αστάθεια και λίγη ακρίβεια. Πολλές φορές δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει μία αντεπίθεση. Εκείνη τη στιγμή χάναμε την αυτοπεποίθησή μας γιατί συνέβαινε ίσως ξαφνικά τη στιγμή που προσπαθούσαμε να επιτεθούμε. Σε έναν αγώνα αυτά είναι συνδεδεμένα. Η ομάδα ξεκίνησε για να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι. Στόχος μας να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να παίξουμε περισσότερο επιθετικά. Δεν τα καταφέραμε επιθετικά όπως σε άλλα ματς και αυτό οφείλεται ότι δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας απειλούσε μέσω αντεπιθέσεων. Συνέβησαν πολλά λάθη τη στιγμή που μας απειλούσε ο ΠΑΟΚ. Υπήρχε μία αστάθεια, κάποια λάθη και σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι δεν είχαμε τη σταθερότητα που έπρεπε να είχαμε στον αγώνα".

Επειδή ξέρατε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε από τα άκρα, θεωρείτε ότι ρισκάρατε με την παρουσία του Βιάνα για 45 λεπτά; Και επίσης, ο κ, Ίβιτς κατήγγειλε μία επίθεση από μέλος του τεχνικού τιμ και όχι από εσάς. Μήπως υπέπεσε κάτι στην αντίληψή σας;

"Η κατάσταση του Μπρούνο Βιάνα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Είχε κάποια προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να ξεκουραστεί όπως θα μπορούσε. Ο Μπρούνο Βιάνα έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος αυτά που μπορούσε, όχι γιατί ως ποιότητα δεν μπορεί, αλλά γιατί οι συνθήκες που πέρασε τις τελευταίες δύο μέρες δεν του το επέτρεψαν. Ο παίκτης δεν έχει ευθύνη. Ευθήνη έχω εγώ που δεν είχα καταλάβει πόσο τον είχε επηρεάσει η κατάστασή του το τελευταίο διήμερο. Τα λεπτά που έχει χρησιμοποιηθεί έχει δείξει γενικότερα ότι μπορεί να προσφέρει, σήμερα όμως ήταν μία μέρα που δεν ένιωθε καλά για να δώσει αυτά που μπορούσε στην ομάδα του. Σε σχεση με το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας, η μοναδική γνωριμία που είχαμε ως αντίπαλοι ο καθένας από τον πάγκο του ήταν στη σύσκεψη των προπονητών με τη Super League. Εκεί μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθητικός. Πέρα από τη γνωριμία δεν είχαμε άλλες κουβέντες και θέλω να μείνω με εκείνη την κουβέντα".

Πριν από την έναρξη του αγώνα, εκτός των 11 είδαμε να κάνει κανονική προθέρμανση και ο Καμπιάσο. Στους αναπληρωματικούς έκανε ο Σιόβας. Υπήρχε κάποιο θέμα με κάποιον ποδοσφαιριστή;

"Θέλαμε να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Θέλαμε να είμαστε έτοιμοι αν πήγαινε κάτι στραβά στη διάρκεια της προθέρμανσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι τιμωρία προβλέπεται για τον Ολυμπιακό
Μιλιβόγεβιτς: "Σωστός ο διαιτητής"
Καραπαπάς: "Κανένα ματς δεν διεκόπη για ανάποδο άνεμο"
Τα highlights από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ