ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ήμασταν κυρίαρχοι"

Μπέντο: "Ήμασταν κυρίαρχοι"
Μπέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, στάθηκε στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με την Αστάνα, ενώ στο δεύτερο μέρος είδε πράγματα που θέλει να βελτιώσει. Πάντως, γενικότερα έμεινε ικανοποιημένος.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μπέντο, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο με την Αστάνα , ενώ στο δεύτερο μέρος είδε πράγματα που θέλει να βελτιώσει. Πάντως, γενικότερα έμεινε ικανοποιημένος.

"Μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και να παρουσιάζουμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Απόψε ήμασταν πολύ καλοί, μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κυρίαρχοι και πολύ καλοί στην ανάκτηση της μπάλας.

Ήμασταν λιγότεροι καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις, αυτό πρέπει να διορθωθεί, για να μην παίρνει αυτοπεποίθηση και ο αντίπαλος και να μην τον βάζουμε στο ματς. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα από το δεύτερο και γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα μας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ