ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Η ομάδα δεν είχε την ταχύτητα και τη δυναμική που έπρεπε"

Μπέντο: "Η ομάδα δεν είχε την ταχύτητα και τη δυναμική που έπρεπε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο τόνισε πως δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος απ' την απόδοση των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο "AEL FC Arena", με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 απ' τη Λάρισα χάρη σε γκολ του Νίκου Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο ανέλυσε τα αίτια που έφεραν την ήττα, τονίζοντας πως δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος απ' την απόδοση των παικτών του, καθώς τους έλειπε η ταχύτητα και η όρεξη.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την πρώτη απώλεια βαθμών σε συνδυασμό με τα "στραβοπατήματα" των δύο άλλων διεκδικητών του τίτλου: "Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή αμυντική λειτουργία και με παιχνίδι άμεσο. Ήταν μία ήττα που δεν ξέρουμε αν μας άξιζε. Αν έμενε το 0-0 ίσως να ήταν πιο δίκαιο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα δικό μας λάθος στο τελευταίο λεπτό. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος μας θα προσπαθούσε για τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη δική μας απόδοση".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με δύο επιθετικούς, αλλά δεν έκανε πολλές ευκαιρίες: "Ο αριθμός των τελικών συνδυάζεται με τον αριθμό των επιθετικών. Στο προηγούμενο παιχνίδι καταφέραμε να σκοράρουμε, όχι όμως σε αυτό. Αυτό πρέπει να συνδυάζεται με τη δυναμική της ομάδας να ανοίγει χώρους και διαδρόμους και να δημιουργεί ευκαιρίες. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα μας δεν είχε την ταχύτητα και τη δυναμική που έπρεπε για να απειλήσει τον αντίπαλο. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό".

Για τα πολλά φάουλ των παικτών του Ολυμπιακού στο τέλος: "Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλά τοποθετημένος και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε το επιθετικό παιχνίδι που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο άμεσο το παιχνίδι του αντιπάλου, ο οποίος γνωρίζει να παίζει καλά τις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι των αντιπάλων μας ήταν αυτό που μας δυσκόλεψε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σχόλιο Παντελής Διαμαντόπουλος: Να βράσω το rotation
Πότε έκανε την πρώτη απώλεια ο Ολυμπιακός στις τελευταίες 20 σεζόν
ΑΕΛ από ατσάλι, 1-0 τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ