ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο για Φορτούνη: "Του έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω"

Μπέντο για Φορτούνη: "Του έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο ανέλυσε τους λόγους που ήρθε η νίκη με ανατροπή επί του Ηρακλή, ενώ έκανε ειδική μνεία στην απουσία του Κώστα Φορτούνη απ' την αποστολή.

Ο Ολυμπιακός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με τη νίκη απ' το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Πάουλο Μπέντο ανέλυσε τους λόγους που ήρθε το "τρίποντο" επί του "Γηραιού", ενώ έκανε ειδική αναφορά στην απουσία του Κώστα Φορτούνη απ' την αποστολή, τονίζοντας πως έχει εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

"Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε. Αντιδράσαμε σωστά και στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Παρότι δεν κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση πήραμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που σχεδιάσαμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και να μας απειλήσει. Στο β' μέρος όμως βελτιώσαμε την ταχύτητα, την κατοχή της μπάλας και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μας προκαλέσει άλλους κινδύνους", είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, τόνισε: "Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπέντο: "Δεν κάναμε καλό ματς, αλλά νικήσαμε δίκαια"
Με "τσάμπα" πέναλτι και ανατροπή, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή
Παπαδόπουλος: "Δεν ήταν πέναλτι του Ιντζόγλου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ