ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ευχαριστημένος από την σοβαρότητά μας"

Μπέντο: "Ευχαριστημένος από την σοβαρότητά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σοβαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό (2-0). Όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του φιλικού με το Λεβαδειακό ( 2-0) αναφέρθηκε στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του απέναντι στους Βοιωτούς. Παράλληλα, μίλησε και το μετεγγραφικό ντεμαράζ των Πειραιωτών στο φινάλε και την αύξηση του ανταγωνισμού στο ρόστερ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και ο δικός μας. Είχαμε απουσίες λόγω του ότι λείπουν πολλοί διεθνείς, ενώ είχαμε και αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων που θέλαμε να τους δούμε. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί έπρεπε να γίνει αυτό το φιλικό. Ωστόσο, ήταν καλύτερο το πρώτο ημίχρονο και είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε σε όλο τον αγώνα", είπε αρχικά ο Μπέντο και συνέχισε για τις μετεγγραφές:

"Περάσαμε μια περίοδο με τη διαδικασία εκτίμησης του ρόστερ μας. Μετά, αποφασίσαμε για κάποιες μετεγγραφές. Θέλαμε περισσότερο ανταγωνισμό σε ορισμένες θέσεις και πλέον έχουμε περισσότερους παίκτες και λύσεις. Θέλαμε να συμπληρώσουμε κάποια κενά. Έχουμε μια μεγάλη χρονιά, με πολλά παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις και τώρα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να μας βοηθήσουν. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη φυσική μας κατάσταση".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ