ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Είμαι ευχαριστημένος απ' τη συμπεριφορά των παικτών μου"

Μπέντο: "Είμαι ευχαριστημένος απ' τη συμπεριφορά των παικτών μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα, αλλά και τη νοοτροπία των παικτών του, όμως τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στην αδύναμη Βέροια, την οποία φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "ερυθρόλευκους" ο Μπράουν Ιντέγε που σημείωσε χατ τρικ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα, αλλά και τη νοοτροπία των παικτών του, όμως τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αλλά, ακόμα περισσότερο είναι ευχαριστημένος απ' τη συμπεριφορά των παικτών μου. Οι παίκτες μου κατάλαβαν τι ήθελα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν επιθετικοί και κυρίαρχοι. Ήταν θετικό που πετύχαμε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο γιατί μας βοήθησε να θέλουμε να σημειώσουμε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Όμως, πάντα η πρόθεσή μας είναι να βελτιωνόμαστε", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 6-1 τη Βέροια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ