ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δεχθήκαμε πίεση από τα άκρα"

Μπέντο: "Δεχθήκαμε πίεση από τα άκρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, παραδέχθηκε ότι ο Ατρόμητος άσκησε πολλή πίεση στην ομάδα του από τα άκρα και θέλησε να διαχωρίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από το ευρωπαϊκό ματς με την Αστάνα.

Το γκολ του Ιντέγε έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, με τον Πορτογάλο τεχνικό των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο, να θεωρεί λογική την κούραση, να παραδέχεται την ασκούμενη από τον Ατρόμητο πίεση και να τονίζει ότι θέλει πολύ νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο προηγείται το ευρωπαϊκό ματς με την Αστάνα.

"Σήμερα μέρος της στρατηγικής του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Είναι αλήθεια ότι δεχθήκαμε πίεση από τα άκρα. Είναι αλήθεια πως αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, και ο αντίπαλος έδειξε δύναμη στο σημείο αυτό.

Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να έρχεται κούραση. Σήμερα ο αντίπαλος είχε καλή λειτουργία και εμείς τρέξαμε παραπάνω με αποτέλεσμα να κουραστούμε νωρίς. Προσπαθήσαμε να δώσουμε κάποια φρεσκάδα στην επίθεση με την είσοδο του Πάρντο.

Ο τρόπος που έπαιξε ο Ατρόμητος μας δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Στο πρώτο μέρος κάναμε διάφορα λάθη που οφείλονται στον τρόπο πίεσης του αντιπάλου. Κάποιες φορές τα καταφέραμε, αλλά κυρίως στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων".

Όσο για το αν σκέφτεται να ξεκουράσει τους Ιντέγε και Φορτούνη στο ματς με Αστάνα, υποστήριξε: "Είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε δύο ματς ταυτόχρονα. Γνωρίζουμε τη σημασία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά προηγείται το ματς με Αστάνα. Είναι ένα δύσκολο ματς και ένα μεγάλο ταξίδι. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό το ντέρμπι της Κυριακής. Θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε, αλλά είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ιντέγε έσωσε τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
Μπέντο: "Ο Ατρόμητος μας έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες"
Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Σπανός

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ