ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δεν μου άρεσε η εικόνα μετά το τρίτο γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο έμεινε ικανοποιημένος απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή (3-0), αλλά όχι κι απ' την εικόνα των ποδοσφαιριστών του μετά το τρίτο γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ηρακλή, τον οποίο νίκησε με 3-0 για την 19η αγωνιστική της Super League. Παρ' όλα αυτά, η χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες μετά το τρίτο γκολ δεν άρεσε στον τεχνικό των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο.

"Είναι αλήθεια πως ο στόχος μας είναι να σκοράρουμε πρώτοι. Αυτό, πολλές φορές, αργεί να συμβεί γιατί συνήθως παίζουμε απέναντι σε ομάδες που είναι πολύ κλειστές στον αμυντικό τομέα. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε όρεξη. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά ήμασταν επιθετικοί και δυναμικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε και πάλι με όρεξη, όμως μετά το τρίτο γκολ έπεσε η απόδοσή μας. Επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί την οπισθοχώρησή μας. Κι αυτό δεν μου άρεσε αυτό. Θα πρέπει να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια όρεξη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Είναι κάτι που δουλεύουμε για να το διορθώσουμε", δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σεφτέ ο Βιάνα και 3-0 ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ