ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δεν μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα η Αστάνα"

Μπέντο: "Δεν μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα η Αστάνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, τόνισε πως η Αστάνα παρουσιάστηκε όπως την περίμενε, ενώ αναφέρθηκε στην απόδοση του Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στην Αστάνα, την οποία συνέτριψε με 4-1 για την 3η αγωνιστική του Europa League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, τόνισε πως οι Καζάκοι εμφανίστηκαν όπως τους περίμενε, ενώ αναφέρθηκε στην απόδοση του Όσκαρ Καρντόσο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Ο Ολυμπιακός φάνηκε να κερδίζει εύκολα. Στα δικά σας μάτια ήταν τελικά τόσο άνετη η επικράτηση της ομάδας σας;

"Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πούμε ότι μία νίκη είναι εύκολη. Αυτό που έκανε πιο εύκολο το έργο μας ήταν η απόδοσή μας. Μπήκαμε εξαιρετικά, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και φτάσαμε στο ημίχρονο με ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή μας παρουσία στο πρώτο ημίχρονο που μας οδήγησε σε αυτή την άνετη νίκη".

Πριν από το ματς με την Αστάνα είχατε μελετήσει την ομάδα και είχατε δει και άλλα παιχνίδια της. Η Αστάνα έδειξε κάποια έκπληξη;

"Είναι αλήθεια ότι η Αστάνα εμφανίστηκε όπως την περιμέναμε μετά την ανάλυση που κάναμε βλέποντας τα προηγούμενά της παιχνίδια. Δεν μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αποτελεσματικοί. Η τακτική που ακολούθησε η Αστάνα ήταν αυτή που περιμέναμε. Πήγαν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και για αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίσαμε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη ή κάποιο πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι".

Σας ικανοποίησε η ομαδικότητα του Καρντόσο και γενικότερα η παρουσία του στο γήπεδο;

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του. Η ανάλυση των παιχνιδιών και όταν αναλύουμε τους επιθετικούς, δεν στεκόμαστε μόνο στο αν σκόραρε, αλλά πώς βοηθάει αμυντικά και επιθετικά. Αμυντικά έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και επιθετικά ήταν ομαδικός. Δεν κοίταξε να κάνει ατομικές ενέργειες, αλλά ήταν αυτός που βοήθησε πολλές στιγμές την ομάδα να σκοράρει και να δημιουργήσει επιθέσεις. Έχουμε πάρει μία πολύ καλή απάντηση από τον Καρντόσο από αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι".

Στις 3 Νοεμβρίου θα παίξετε στην Αστάνα και εκεί είναι συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο. Πώς θα προετοιμάσετε την ομάδα σας για αυτό το παιχνίδι;

"Είναι πολύ μακριά για εμάς αυτό το παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε εκείνο το ματς. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, το Κύπελλο. Έχουμε αυτά τα ματς που είναι πολύ σημαντικά και δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου την προετοιμασία του αγώνα στην Αστάνα στις 3 Νοεμβρίου".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός, 4-1 την Αστάνα
Οι βαθμολογίες στους ομίλους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού
Μπέντο: "Ήμασταν κυρίαρχοι"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ