ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τον αντι-Μιλιβόγεβιτς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο εξήγησε ότι δεν έχει καταλήξει στον διάδοχο του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη μεσαία γραμμή, έκανε λόγο για "πολλές ευκαιρίες" αλλά και για "εύκολα λάθη".

Ο Πάουλο Μπέντο παρέμεινε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι δεν ήταν το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" επί θητείας του, ενώ τόνισε ότι ακόμα αναζητά τον παίκτη που θα μονιμοποιηθεί σε ρόλο αντικαταστάτη του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η συνέντευξη Τύπου του Πάουλο Μπέντο

Πριν μας κάνετε ένα σχόλιο για το παιχνίδι, θα θέλαμε να μας πείτε για την κατάσταση των Ιντέγε και Ελιουνούσι. Αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στο ματς με την Οσμανλίσπορ.

"Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Ο γιατρός θα τους πάρει για να τους κάνει εξετάσεις. Η περίπτωση του Ιντέγε δείχνει να είναι πιο σοβαρή από του Ελιουνούσι. Ελπίζουμε να πάνε καλά τα πράγματα και να είναι έτοιμοι όσο το δυνατόν ταχύτερα".

Ήταν αυτό το ξεκίνημα το καλύτερο επί των ημερών σας; Και είχε και διάρκεια κιόλας το πολύ καλό ξεκίνημα που κάνατε κόντρα στην ΑΕΛ.

"Είναι δύσκολο να πούμε κάτι τέτοιο για ένα ματς. Στα 90 λεπτά που διαρκεί ένα ματς συμβαίνουν διάφορα κατά τη διάρκειά του. Αν με ρωτάγατε αν ήταν το πιο ολοκληρωμένο θα έλεγα όχι. Ήρθαν γρήγορα τα δύο γκολ, είχαμε έλεγχο, επιθετικότητα και κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και είμαστε ικανοποιημένοι από το πρώτο ημίχρονο".

"Στο δεύτερο μέρος παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν λιγότερο επιθετικοί και δραστήριοι. Δεν δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είναι κάτι που κάνει το παιχνίδι μας να μη φαίνεται ολοκληρωμένο. Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι κάνουμε εύκολα λάθη, κάποια λάθη που επιτρέπουν στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Ευτυχώς βάλαμε το δεύτερο γκολ αμέσως μετά από μία ευκαιρία που είχε η ΑΕΛ, αλλά συνέβησαν κάποια λάθη και στο δεύτερο που δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα. Είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσουμε".

Μπουχαλάκης με τον Άρη, Ρομαό με τον Ηρακλή, Ρέτσος με τον Ατρόμητο και σήμερα πάλι Ρομαό. Φαίνεται σαν να ψάχνεστε ακόμα για τη θέση που θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο Μιλιβόγεβιτς.

"Είναι αλήθεια πώς δεν έχω αποφασίσει ακόμα, γιατί έχουμε χρόνο μπροστά μας για το ποιος θα παίξει σε αυτή τη θέση. Είναι τόσα πολλά τα ματς του Ιανουαρίου και τόσα πολλά του Φεβρουαρίου με πολύ λίγες μέρες ανάμεσα στα παιχνίδια, που επιβάλουν αυτές τις αλλαγές. Είναι αδύνατο να παίζουν οι ίδιοι στα ματς. Το κάνουμε και σε άλλες θέσεις αυτό. Προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε τους καλύτερους".

"Εχουμε περισσότερες μέρες τώρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ. Μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε μία μέρα ξεκούρασης στους παίκτες, πριν από την προετοιμασία της επόμενης Πέμπτης. Θα δούμε εώς τότε κάποια πράγματα, θα τα εκτιμήσουμε και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες μέρες παραπάνω που έχουμε σε σχέση με προετοιμασία άλλων αγώνων, για να αποφασίσουμε ποια θα είναι η στρατηγική".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ