ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δεν είχαμε ισορροπία"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Στην έλλειψη ισορροπίας, αποτελεσματικότητας και τρόπου να περιοριστούν οι αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ, απέδωσε ο Μπέντο την ήττα του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ.

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο "ΓΣΠ" και έτσι έμεινε στη 2η θέση του 2ου ομίλου στο Europa League, μπαίνοντας στο γκρουπ των ανίσχυρων ενόψει της κλήρωσης για την φάση των "32".

" Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες είχαμε τον ίδιο στόχο, να κερδίσουμε. Όμως είχαμε διαφορετικές στραγηγικές. Από πλευρά της η κάθε μία ομάδα έκανε διαφορετικό ματς. Στόχος ήταν η πρωτιά αλλά με διαφορετικό τρόπο την προσέγγισαν.

Εμείς αποκλειστικά θέλαμε τη νίκη ενώ στον ΑΠΟΕλ αρκούσε και η ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά, να είμαστε κυρίαρχοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Στην αρχή το πετύχαμε, για τα πρώτα 10-15 λεπτά.

Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις που είναι το δυνατό σημείο του ΑΠΟΕΛ. Επίσης μας έλειψε το καλό τελείωμα στις φάσεις μας, όπως και στο πρώτο ματς στην Αθήνα.

Δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Υπήρξε έλλειψη αποτελεσματικότητας στις φάσεις μας" , τόνισε αρχικά ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, αναλύοντας τους τομείς που υστέρησε η ομάδα του.

" Το γεγονός ότι προκριθήκαμε μας κάνει ευχαριστημένους. Σε κανένα από τα ματς που δώσαμε δεν ήμασταν κατώτεροι, συμπεριλαμβανομένων και των δυο με τον ΑΠΟΕλ παρότι χάσαμε.

Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκολία που θεωρητικά είχαμε στον όμιλο. Μην ξεχνάμε ότι βρεθήκαμε κοντά κάποια στιγμή να μη βρισκόμαστε καν στη διοργάνωση.

Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί στους στόχους που θέτουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε προκριθεί. Μπορούσαμε κάποια πράγματα να τα κάνουμε καλύτερα σίγουρα" , συνέχισε ο Πορτογάλος τεχνικός, που έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του Ρομαό στο παιχνίδι:

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Ρομαό. Έκανε καλό παιχνίδι. Δεν το αξίζαμε το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε τόσο κακό ματς. Είχαμε ευκαιρίες για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η απουσία του Μιλιβόγεβιτς δεν έχει επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα.

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε με τις δεδομένες συνθήκες και του προγράμματος. Ο Λούκα έχει παίξει συνεχόμενα ματς. Θεωρήσαμε ότι αυτή η στιγμή ήταν η σωστή να μην παιξει. Ήταν απόφαση τακτικής όπως ήταν και στο ματς με την Αστάνα που επίσης έλειπε. Έχει παίξει πολύ και με την Εθνική. Δεν είναι η αιτία του αποτελέσματος η απουσία του".

Αναφορικά με τη διαχείριση του ρόστερ, ο Μπέντο τόνισε: "Μπορούν σίγουρα ν' αποτελέσουν λύσεις. Όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν ανάλογα με τις ανάγκες στον αγώνα. Σ' αυτό το ματς χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι, σε άλλα έπαιξαν άλλοι.

Πάντα έχουμε στο μυαλό μας να διαλέγουμε παίκτες με βάση ποιοι είναι καλύτεροι για τις ανάγκες του κάθε αγώνα. Έχουμε αποδείξει πως βάζουμε και παίκτες όπως ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος, ο Ρέτσος και άλλοι.

Δεν είναι πρόβλημα η εθνικότητα ή ηλικία ή ποιος είναι ο καθένας. Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο με όλους. Σε όλο τον κόσμο, έτσι συμβαίνει και στην Ελλάδα, παίζουν 11 και άλλοι 7 είναι στην αποστολή. Υπάρχει λοιπόν περιορισμός θέσεων. Οι αποφάσεις παίρνονται ανάλογα με το πως πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας".

Για τον Μαρίν και το μεγάλο συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό:

"Δεν με απασχολεί το συμβόλαιο του κάθε παίκτη ή τίποτα άλλο. Δεν αποφασίζω με βάση το συμβόλαιο, αλλά μ' αυτό που βλέπω. Δεν έχω κάτι άλλο ν' απαντήσω πάνω σ' αυτό".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο, υπάρχει Άγιος Βασίλης;
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League
Ήττα με κάτω τα χέρια ο Ολυμπιακός, 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ
Το σποτ του Stoiximan για τον Ολυμπιακό είναι έργο τέχνης!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ