ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δεν είναι φυσιολογικό να μένουμε τόσο συχνά με παίκτη λιγότερο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο έμεινε ευχαριστημένος απ' την νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου, τόνισε πως το γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα δεν έπρεπε να μετρήσει, ενώ υποστήριξε πως είναι παράξενο η ομάδα του να μένει τόσο συχνά με παίκτη λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πάουλο Μπέντο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του, τόνισε πως το γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα δεν έπρεπε να μετρήσει, ενώ υποστήριξε πως είναι παράξενο η ομάδα του να μένει τόσο συχνά με παίκτη λιγότερο.

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν ανώτεροι και είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ. Παρ' όλα αυτα το γκολ δεν ερχόταν. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησα άσχημα για εμάς. Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, αφού τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ.

Το γκολ του Ατρομήτου δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς δεν ήταν κανονικό. Επηρέασε, όπως είναι λογικό, την κατάστασή μας, όμως στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά. Σήμερα μείναμε γι' ακόμα μία φορά με παίκτη λιγότερο. Είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές φέτος και δεν είναι λογικό να συμβαίνει τόσο συχνά. Παρ' όλα αυτά, ήμασταν ικανοποιημένοι απ' την απόδοσή μας. Είμαστε δίκαια νικητές", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της COSMOTE TV, ενώ για το γεγονός πως στη κλήρωση θα βρεθούν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες, τόνισε: "Νομίζω πως είναι κάτι φυσιολογικό. Η κλήρωση θα δείξει ποιον θα αντιμετωπίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ