ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Αξίζει τον σεβασμό μας η Αρόουκα"

Μπέντο: "Αξίζει τον σεβασμό μας η Αρόουκα"
Μπέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει σεβασμό, ταπεινότητα και σοβαρότητα στην Αρόουκα. Για νέα αρχή μίλησε ο Φελίπε Πάρντο. (VIDEO).

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Αρόουκα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, λίγο πριν από την αναχώρηση της "ερυθρόλευκης" αποστολής για την Πορτογαλία, όπου την Πέμπτη (18/8, 22.00) οι Πειραιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ίβηρες, στο πρώτο ματς για τα playoffs του Europa League.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για έναν πολύ σημαντικό στόχο που είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έρχεται πριν από τα επίσημα ματς στο πρωτάθλημα, όμως η φιλοδοξία είναι η ίδια, το κίνητρο το ίδιο και πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Είναι μια ομάδα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, πριν από τρία χρόνια ανέβηκε κατηγορία, όμως έχει εξελιχθεί πολύ, αξίζει το σεβασμό μας, πρέπει να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα που έχουμε αλλά και με ταπεινότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είμαι λίγες μέρες στον πάγκο της ομάδας για να βγάλω συμπεράσματα, παρατηρώ όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες μου και τον αντίπαλο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βγάλουμε συμπεράσματα και να πάρουμε αποφάσεις».

Πάρντο: "Νέα αρχή"

Ο Φελίπε Πάρντο, τόνισε πως η Αρούκα είναι μια ομάδα που δεν πρόκειται να χαρίσει τίποτα στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός ανέφερε: «Η Αρούκα είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ, δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα και για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε και εμείς πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει συνεχώς στην πρώτη πεντάδα.

Μπέντο: "Αξίζει τον σεβασμό μας η Αρόουκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι μία καινούργια αρχή, έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε διάθεση και έχουμε καταλάβει λίγο πολύ τον καινούργιο προπονητή και θέλουμε μία νέα αρχή με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οταν βρίσκεσαι σε φόρμα και έχεις θετική ενέργεια, αυτό θέλουμε και τώρα και αυτό θέλω και εγώ, να σκοράρω αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με 22 παίκτες στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός
Προπόνηση και πτήση για Πορτογαλία

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ