ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενίτες: "Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι στο Κόπα Αμέρικα"

Μπενίτες: "Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι στο Κόπα Αμέρικα"
INTIME SPORTS

Ο Χόρχε Μπενίτες μίλησε σε ΜΜΕ της Παραγουάης και αναφέρθηκε στο διάστημα προσαρμογής που χρειάστηκε στην Ελλάδα αλλά και την πίστη του πως θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική του ομάδα.

"Η ηγεσία της Γκουαρανί μου έδωσε την απαραίτητη στήριξη έως ότου έφυγα από την Παραγουάη. Πήρα αυτή την ευκαιρία χάρη σε όλους αυτούς που με στήριξαν. Χάρη σε αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν, έφτασα εδώ που είμαι.

Μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, καθώς είμαι εκτός χώρας και μακριά από την οικογένειά μου. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι διαφορετικό από αυτό της Παραγουάης, αλλά πάντα δούλευα περιμένοντας την ευκαιρία να δείξω γιατί είμαι εδώ.

Και είμαι πολύ χαρούμενος από τα γκολ που πέτυχα και την ευκαιρία που μου δίνεται να παίζω συχνά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπενίτες μιλώντας στην ιστοσελίδα " www.ultimahora.com " και εξέφρασε την πίστη του για κλήση στην Εθνική Παραγουάης:

"Έως τώρα δεν είχα καμία κλήση. Πάντα δουλεύεις για να σε υπολογίζουν και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κληθώ για το Κόπα Αμέρικα. Πιστεύω πως έχω τη δυνατότητα να κληθώ στην Εθνική ομάδα".

Όσον αφορά τους δεσμούς με την πρώην ομάδα του, τόνισε:

"Πάντα παρακολουθώ την Γκουαρανί. Καμιά φορά δεν τη βλέπω, καθώς οι ώρες διαφοράς είναι επτά, ενώ μερικές φορές προπονούμαι. Είμαι χαρούμενος από τη βαθμολογική της κατάσταση, αλλά και τους ανθρώπους.

Εμπιστεύομαι επίσης όλους τους συναδέλφους μου και ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Γνωρίζουμε πως η Κορίνθιανς είναι το φαβορί, αλλά η Γκουαρανί μπορεί να κάνει την έκπληξη, καθώς έχει ποιοτικούς παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ