ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενίτες: "Πανέτοιμοι και περήφανοι στον Ολυμπιακό"

Μπενίτες: "Πανέτοιμοι και περήφανοι στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Χόρχε Μπενίτες δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τι είπε για την προσωπική του απόδοση και το ματς με την Βέροια.

Έτοιμος για να ανταποκριθούν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό "Γολγαθά" που τους περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη, δήλωσε ο Χόρχε Μπενίτες στην κάμερα της NOVA. Ανάμεσα σε άλλα, ο Παραγουανός επιθετικός μίλησε και για τον αγώνα των "ερυθρόλευκων" στη Βέροια.

" Eίμαστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Παίζουμε σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο ο οποίος απαιτεί να είμαστε πρώτοι σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε υπερήφανοι που αγωνιζόμαστε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι.

Πιστεύω πως όλοι οι αγώνες που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, αλλά και όσοι θα δώσουμε είναι δύσκολοι. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο οποίος θέλει να βρίσκεται πάντα πρώτος. Για αυτό το λόγο όλοι προσπαθούν να νικήσουν ή να μη χάσουν όποτε παίζουν με τον Ολυμπιακό. Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Βέροια.

Όταν κάποιος θέλει να φθάσει στην κορυφή πρέπει να δουλεύει σκληρά. Αυτό κάνω και εγώ κάθε ημέρα. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και όταν μου δοθεί εντολή να βοηθήσω την ομάδα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ