ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mπενίτες: "Όσο βάζω γκολ, ο Ολυμπιακός, ζητά περισσότερα από την Κρους Ασούλ"

Mπενίτες: "Όσο βάζω γκολ, ο Ολυμπιακός, ζητά περισσότερα από την Κρους Ασούλ"
Μπενίτες

Ο Παραγουανός επιθετικός, Χόρχε Μπενίτες, υποστήριξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του ότι ο Ολυμπιακός ζητά περισσότερα από τα 2.700.000 ευρώ (αρχική τιμή) από την Κρους Ασούλ, για την παραχώρησή του.

Ο Χόρχε Μπενίτες, μετρά 9 γκολ το 2016 με τη φανέλα της Κρους Ασούλ, έχοντας παραβιάσει τις εστίες των Μοντερέι, Αμέρικα, Τσιάπας, Γκουαδαλαχάρα,Μορέλια, Βενάδος κι εσχάτως της Καφεταλέρος ντε Ταπατσούλα. Μάλιστα, είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Γάλλο, Αντρέ Ζινιάκ.

Ο Παραγουανός φορ, ο οποίος αγωνίζεται στη "μάκινα" ως δανεικός από τον Ολυμπιακό κλήθηκε στην "αλμπιρόχα" για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με τις Εκουαδόρ και Βραζιλία. Ο "κονέχο", όπως είναι τα παρατσούκλι του, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 1080 ΑΜ κι αποκάλυψε ότι οι "ερυθρόλευκοι" αρχικά απαιτούσαν 2.700.000 ευρώ από τους Μεξικάνους, αλλά καθώς ο ίδιος σκοράρει ασταμάτητα αυξάνουν συνεχώς τις απαιτήσεις τους.

"Ο Ολυμπιακός μέχρι ένα μην πριν ζητούσε 2.700.000 ευρώ από την Κρους Ασούλ, αλλά τώρα που βάζω γκολ σε κάθε ματς ζητά πολλά περισσότερα. Η τιμή μου ανέβηκε, από την Ελλάδα ζητούν πολλά περισσότερα από τα 2.700.000 ευρώ, τα οποία είχαν ζητήσει στην αρχή.

Έχω 9 γκολ σε 10 ματς. Αυτά τα γκολ είναι που οδήγησαν στην κλήση μου στην εθνική Παραγουάης. Στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη. Με την καλή δουλειά που κάνω, νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Ήδη με κάλεσαν από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία, υπάρχουν σύλλογοι που ακολουθούν τη δουλειά μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ