ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενίτες: "Δεν έχω δείξει ακόμη το 100%"

Μπενίτες: "Δεν έχω δείξει ακόμη το 100%"
INTIME SPORTS

Ο Χόρχε Μπενίτες αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένεια του και τον κόσμο του Ολυμπιακού, μίλησε για την συνέχεια της σεζόν και τόνισε πως ακόμη δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, όπου βρίσκεται θέλει να κερδίζει τίτλους και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Επίσης, γνωρίζω πως βρίσκομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που είναι πάντα είναι υποχρεωμένος να κερδίζει τους τίτλους που διεκδικεί.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και έτσι θέλω να είναι πάντα".

Για το που θα ήθελε να αφιερώσει τον τίτλο:

"Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας ποδοσφαιριστής είναι να τον αφιερώνει στον κόσμο. Ο κόσμος είναι εκείνος που στηρίζει πάντα αυτή την ομάδα, αυτός που πάντα μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού".

Για την δική του καλή αγωνιστική εικόνα το τελευταίο διάστημα:

"Ακόμα δεν έχω αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων μου, πάντα, όμως, προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο που μου δίνεται και ελπίζω να συνεχίσω να έχω χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν για να μπορέσω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και για ποιον λόγο με έχουν εμπιστευτεί ως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν:

"Αυτό που έχουμε συζητήσει μεταξύ μας είναι πως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους τους βαθμούς που θα διεκδικήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με την καλύτερη βαθμολογική διαφορά.

Θέλουμε να πάρουμε όλους τους βαθμούς από τις ομάδες που θα παίξουμε για να δείξουμε σε όλους γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, ο οποίος πρέπει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία".

Για την προοπτική κατάκτησης και του Κυπέλλου Ελλάδας:

"Όπως είπα και πριν, ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που πρέπει πάντα να κερδίζει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε.

Φέτος, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρουμε... ρεβάνς, ώστε να δικαιώσουμε όλο τον κόσμο που μας ακολουθεί, μας πιστεύει και μας στηρίζει πάντα. Αυτό θέλω να πετύχω με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ