ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπεναγιούν και Κακουτά σε πρώτο πλάνο

Μπεναγιούν και Κακουτά σε πρώτο πλάνο
Μπεναγιούν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται επικοινωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Μπεναγιούν, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γάλλος άσος Κακουτά.

Οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν για μεταγραφές και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να έχουμε ανακοινώσεις. Σε πρώτο πλάνο είναι ο αντικαταστάτης του Κέβιν Μιραλάς, ενώ ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο είναι αυτά των Γιόσι Μπεναγιούν και Γκαέλ Κακουτά, οι οποίοι ανήκουν στην Τσέλσι.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι το 2010, όμως δεν κατάφερε να "κολλήσει", ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα.

Έτσι η αγγλική ομάδα τον παραχωρεί δανεικό (πέρσι τον έδωσε στην Άρσεναλ), με τον Ολυμπιακό ήδη να έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση με τους Μπλε. Το συμβόλαιο του βέβαια είναι σχετικά μεγάλο, με τους ερυθρόλευκους όμως να καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του.

Ο Μπεναγιούν είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, παίζει σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ αποτελεί αρχηγό της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Και Κακουτά

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Γκαέλ Κακουτά. Ο νεαρός Γάλλος πέρσι δόθηκε στην Ντιζόν, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Είναι προσιτή λύση, αλλά το κακό για τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι πως τον έχει ζητήσει και η Μαρσέιγ.

Τέλος να πούμε πως την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των Μασάδο και Κοντρέρας στις 16:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκης, όπου ίσως υπάρξουν ερωτήσεις για τα μεταγραφικά, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr

Εσείς διαβάστε: Προπονήθηκε ο Τζεμπούρ, Κάρολ: "Θα αγαπήσουν τον Μιραλάς", Προβάδισμα για Λεγεάρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ