ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπατιστίνι: "Με ρώτησαν από Ιταλία για τον Λεάλι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο παλαίμαχος Ιταλός γκολκίπερ και ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι καλά στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του.

Ο Νικόλα Λεάλι δεν διανύει το καλύτερο διάστημά του στον Ολυμπιακό, στον οποίον αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, ενώ μάλιστα του επιρρίπτεται ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε στα ματς με την Μπεσίκτας.

Ο παλαίμαχος Ιταλός γκολκίπερ των Ουντινέζε, Τρεβίζο, Μπάρι, Βερόνα και ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, υποστήριξε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας (Juvenews) ότι ο πελάτης του είναι καλά στους "ερυθρόλευκους" αν και του έχει γίνει ήδη κρούση από ομάδα της πατρίδας του.

"Ο Νικόλα είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της ομάδας. Ο Νικόλα έπαιξε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του κάνει τα πράγματα καλά σε ένα κλαμπ οργανωμένο και με πρεστίζ", υποστήριξε αρχικά ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι και στη συνέχεια ρωτήθηκε και απάντησε:

Για τη σύγκρισή του με Μπουφόν και Ντοναρούμα: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει τερματοφύλακας που μπορεί να προσεγγίσει τον Τζίτζι. Ο Μπουφόν ήταν σε ανώτερο επίπεδο από τότε που ήταν 16 ετών και είχε φανεί από την αρχή το ταλέντο του. Όσον αφορά στον Ντοναρούμα είναι δυο διαφορετικοί τερματοφύλακες, πολλά υποσχόμενοι, αλλά έχουν λίγα κοινά στοιχεία".

Για την ενδεχόμενη επιθυμία του Λεάλι να επιστρέψει στη Serie A: "Για την ώρα είναι καλά στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ένα κλαμπ οργανωμένο. Δεν είναι αδιάφορος σε νέες προκλήσεις. Κάποιος (άνθρωπος ιταλικής ομάδας) με ρώτησε για τον Λεάλι από την Ιταλία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ