ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάσιμο της Σταντάρ για Μανιάτη!

Μπάσιμο της Σταντάρ για Μανιάτη!
Μανιάτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έντονη φημολογία στο Βέλγιο ότι στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδας της Λιέγης για να διαπραγματευτεί τον εξάμηνο δανεισμό του Γιάννη Μανιάτη.

Στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης φέρεται να είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος εξακολουθεί να μην είναι στις βασικές επιλογές του Σίλβα. Για την ακρίβεια βρίσκεται πίσω από τους Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο και Ζντιέλαρ!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο Βέλγιο, ο πρόεδρος της ομάδας Μπρούνο Βενζανί έχει έρθει στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του αρχηγού. Οι Βέλγοι τον θέλουν ως αντικαταστάτη του Γιαταμπαρέ που αποχώρησε για την Βέρντερ Βρέμης.

Ο Μανιάτης πάντως έχει ξεκαθαρίσει και δημοσίως ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ίδωμεν…

Την Δευτέρα (1/2) είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και σε λιγότερο από 24 ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και με τον διεθνή χαφ των Πειραιωτών.

Στο μεταξύ, η έγκυρη ιστοσελίδα " dhnet.be" έχει ως αποκλειστικό θέμα ότι η Σταντάρ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του χωρίς ωστόσο να μπει οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο ατζέντης του Μανιάτη είχε ενημερωθεί από τους Πειραιώτεςτην Παρασκευή (29/1) να βρει ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ