ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάσιμο Φενέρ για τρεις "ερυθρόλευκους"

Μπάσιμο Φενέρ για τρεις "ερυθρόλευκους"
Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Φενέρμπαχτσε μιλάει με τον Ολυμπιακό για τους Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ αλλά και Μποτία. Χρήματα και τον Εμενίκε δίνουν στα ανταλλάγματα.

"Παιχνίδι" με τον Ολυμπιακό κάνει η Φενέρμπαχτσε ή αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πληθώρα δημοσιευμάτων στην Τουρκία.

Το σύνολο του Τύπου της γειτονικής χώρας αναφέρεται στην επιθυμία της Φενέρμπαχτσε και του Βίτορ Περέιρα να αποκτήσουν μέχρι και τρεις (!) παίκτες των "ερυθρολεύκων"!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει τους Τζίμι Ντουρμάζ, Λούκα Μιλιβόγεβιτς αλλά και Αλμπέρτο Μποτία, προορίζοντας τον τελευταίο για παρτενέρ του Σίμον Κίερ στο κέντρο της άμυνας.

Οι Τούρκοι μάλιστα στέλνουν τους Αζίζ Γιλντιρίμ (πρόεδρος) και Μαχμούτ Ουσλού (Διευθυντής) στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις, ρίχνοντας μάλιστα και ποσά στο τραπέζι, αλλά και το όνομα του Εμάνουελ Εμενίκε.

Εκεί βέβαια οι πληροφορίες είναι κάπως συγκεχυμένες, καθώς γίνεται λόγος για 8 εκατομμύρια ευρώ ή 5 συν τον Νιγηριανό επιθετικό στα ανταλλάγματα.

Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτά τα νούμερα αφορούν "πακέτο" τους Ντουρμάζ και Μιλιβόγεβιτς (σίγουρα πάντως όχι και για τον Μποτία - είναι άλλη υπόθεση) ή μόνο για τον Σέρβο για τον οποίο δείχνει πραγματικά να "καίγεται" ο Περέιρα.

Σύμφωνα πάντα με τον τουρκικό Τύπο η Φενέρμπαχτσε έχει προχωρήσει σε προτάσεις αλλά ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ