ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπαρτσελόνα ή... Ολυμπιακός για Βαλβέρδε"

Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Βρετανός δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, υποστήριξε μέσω twitter ότι το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι της Βαρκελώνης και του Πειραιά.

Ως ένας εκ των βασικών υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεδομένα δεν συνεχίζει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, θεωρώντας πως έκλεισε ο κύκλος του στους Βάσκους.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση προπονητή και σίγουρα ένα ακραίο -το λιγότερο- σενάριο επιστροφής του "Τσινγκούρι" είναι δεδομένο ότι θα έστελνε στα... κάγκελα την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του. Το ενδεχόμενο συγκεντρώνει πιθανότητες στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο ένα tweet του Βρετανού δημοσιογράφου Andrew Gaffney που ειδικεύεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, έρχεται να δημιουργήσει ένα κλίμα ίντριγκας γύρω από το όνομα του Ισπανού τεχνικού.

"Με τον Μαρθελίνο έτοιμο για τη Βαλένθια, ο Σετιέν στην Μπέτις θα είχε ενδιαφέρον. Οι επιλογές μειώνονται και για τον Βαλβέρδε επίσης: Μπάρσα ή Ολυμπιακός", έγραψε ο Gaffney στο twitter, βάζοντας... φωτιές στους φίλους του Ολυμπιακού, από την στιγμή που τοποθέτησε τον "Τσινγκούρι" κάπου ανάμεσα στο λιμάνι της Βαρκελώνης και του Πειραιά.

Όσο σίγουρο είναι ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν παίζει μόνος του στην κούρσα διαδοχής του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά τόσο σίγουρο είναι ότι θα χρειαζόταν ένας μεγάλος συνδυασμός γεγονότων και κάτι πολύ... σπέσιαλ για να τον δελεάσει έστω να σκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Βρετανός δημοσιογράφος επικαλούμενος τη MARCA έκανε λόγο για κρούση των Πειραιωτών, προκειμένου να μάθουν αν ο Φραν Εσκριμπά της Βιγιαρεάλ θα ήταν διατεθειμένος να δουλέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η "short list" προπονητών του Μαρινάκη
Ντε λα Μπέγια: "Έμοιαζε, αλλά δεν ήταν εύκολο το πρωτάθλημα"
Πιάνει δουλειά ο Σιμιτζόγλου
Η αντίδραση του Ντομίνγκες στην ανάρτηση του Μέσι
Προσιτή οικονομικά λύση ο Εσκριμπά για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ