ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάλα με το... καλημέρα στο Ζέεφελντ

Μπάλα με το... καλημέρα στο Ζέεφελντ

Πρώτη ημέρα προπονήσεων για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία. Πολλή μπάλα με το "καλημέρα" από τον Μάρκο Σίλβα. Διαβάστε τι έγινε στο Ζέεφελντ.

Μία ημέρα μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη τους επαφή με το γήπεδο., καθώς σήμερα το πρωί (11/7, 10:00) διεξήχθη η πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.

Ύστερα από λίγη ώρα χαλαρού τρεξίματος και διατάσεων, οι "ερυθρόλευκοι" χωρίστηκαν σε γκρουπ και άρχισαν να δουλεύουν με την μπάλα στα πόδια. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες... έγραψαν πολλά χιλιόμετρα, χωρίς καλά καλά να το καταλαβαίνουν.

Υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας, σωστής κυκλοφορίας και πίεσης προς τον αντίπαλο, συνέχισαν με αλλαγή παιχνιδιού και ασκήσεις μεταφοράς της μπάλας από τη μία πτέρυγα του γηπέδου στην άλλη, με συνολική κίνηση της επιτιθέμενης ομάδας και άμεσης προσαρμογής της άμυνας επάνω στους επιτιθέμενους.

Μπάλα με το... καλημέρα στο Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Ο Χόρχε Μπενίτες ένιωσε ανεπαίσθητες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς (κόπωση από τα εργομετρικά) και ο Τσόρι ταλαιπωρείται από συμπτώματα κοινού κρυολογήματος (πονόλαιμο και ελαφριά αδιαθεσία) και γυμνάστηκαν πιο συντηρητικά.

Η πρώτη προπόνηση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και ακολούθως οι παίκτες αποχώρησαν για το ξενοδοχείο, όπου θα ξεκουραστούν. Το απόγευμα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 (τοπική ώρα).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ