ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μουρίνιο: "Θέλω να περάσουν Σίλβα και Ολυμπιακός"

Μουρίνιο: "Θέλω να περάσουν Σίλβα και Ολυμπιακός"
© PA

Λίγο η κόντρα του με τον Βενγκέρ, λίγο το γεγονός ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ένας συμπατριώτης του, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει τον Σίλβα και τους "ερυθρόλευκους" στην επόμενη φάση του Champions League.

Ολυμπιακός και Άρσεναλ συγκρούονται στις 9 Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με φόντο ένα εισιτήριο πρόκρισης στην φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όταν ρωτήθηκε από Άγγλους δημοσιογράφους, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την προτίμηση του σχετικά με το ποιον επιθυμεί να δει να προχωράει στον θεσμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι στο παρελθόν έχει πολλάκις δηλώσει ότι θέλει να βλέπει τις αγγλικές ομάδες να φτάνουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Ωστόσο αυτή η περίπτωση αποτελεί εξαίρεση. Λίγο η κόντρα του με τον Βενγκέρ, λίγο το γεγονός ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ένας συμπατριώτης του, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει τον Σίλβα και τους "ερυθρόλευκους" στην επόμενη φάση του Champions League.

"Βρίσκονται (σ.σ. η Άρσεναλ) σε ένα γκρουπ όπου ένας νεαρός φίλος μου, ο Μάρκο Σίλβα, είναι τεχνικός του Ολυμπιακού. Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του μικρού να περάσει στην επόμενη φάση, επομένως πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι θα ήθελα ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσουν διοργάνωση", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο "Special One".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ