ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μουνιός, Σαμπράνο και άλλοι αν φύγει ο Ρέτσος

Μουνιός, Σαμπράνο και άλλοι αν φύγει ο Ρέτσος

Οι περιπτώσεις των δύο Λατινοαμερικάνων στόπερ (Μουνιός, Σαμπράνο) έχουν τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που πωληθεί τελικά ο Ρέτσος.

Κάτι από... Μανωλά θυμίζει η ιστορία του Ρέτσου. Θυμάστε το καλοκαίρι του 2014 που όλα έδειχναν από αρχές Ιουνίου ότι ο νυν στόπερ της Ρόμα πολύ δύσκολα θα έμενε στον Ολυμπιακό, λόγω των προτάσεων που άρχισαν να πέφτουν βροχή; Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Ρέτσο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα τον παραχωρήσουν τούτο το καλοκαίρι.

Το θέμα είναι ότι ο 19χρονος στόπερ αποτελεί το hot όνομα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό και ήδη ο σύλλογος έχει αρνηθεί προτάσεις ως και 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Λεβερκούζεν στέλνει απόψε όχι έναν “κατάσκοπο”, αλλά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στον Πειραιά προφανώς για να κάτσει στο τραπέζι με τους Πειραιώτες και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ελπίδα ότι θα τον κάνει... “ασπιρίνη”!

Μ' αυτά και μ' αυτά οι “ερυθρόλευκοι” για να έχουν έτοιμη την επόμενη λύση σε περίπτωση που πωληθεί ο Ρέτσος (σ.σ. στο λιμάνι ζητούν πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστά μεταπώλησης), έχουν ήδη “σταμπάρει” κάποιες περιπτώσεις.

Μια εξ αυτών είναι του Εσέκιελ Μουνιός. Ο 27χρονος Αργεντινός στόπερ της Τζένοα που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, φαίνεται ότι είναι επιλογή του Μάριο Ουσίγιος σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν στην Ιταλία. Ο Μουνιός που ψάχνεται να φύγει από την Γένοβα έχει τεθεί επίσης στα υπόψη της Λεγκανές του Σιόβα και της Μάλαγα του Μίτσελ.

Οι Ιταλοί έκαναν λόγο για δύο προτάσεις του Ολυμπιακού. Η μία για δανεισμό (απορρίφθηκε) και η δεύτερη για αγορά με ένα εκατομμύριο ευρώ. Η Τζένοα από την πλευρά της φέρεται να ζητάει 2,5εκ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα τρέξουν υποθέσεις κεντρικών αμυντικών μόνο αν αποχωρήσει ο Ρέτσος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει η παραμικρή κίνηση.

Κάποιες ερωτήσεις ενδεχομένως να έχουν γίνει, αλλά μέχρι εκεί. Όπως για παράδειγμα και για τον 28χρονο Περουβιανό Κάρλος Ζαμπράνο της Ρουμπίν Καζάν, το κασέ του οποίου όμως είναι πολύ υψηλό (περίπου στα 2,5εκ.). Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο. Είναι και άλλοι κεντρικοί αμυντικοί που έχουν προταθεί ή έχει στη λίστα του ο Ουσίγιος.

Όλα αυτά - επαναλαμβάνουμε - όμως έρχονται σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Ρέτσο. Προς το παρόν στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο. Τους “καίει” μόνο η αποψινή (2/8, 21.45) ρεβάνς με την Παρτίζαν και από την Πέμπτη (3/8)... βλέπουμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ