ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοντεστό: "Ως φίλος, είπα στον Σισέ να σταματήσει"

Μοντεστό: "Ως φίλος, είπα στον Σισέ να σταματήσει"
Μοντεστό EUROKINISSI

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό, προχώρησε σε επίσημη δήλωση αναφορικά με όσα είπε στον Τζιμπρίλ Σισέ, για τη διαμάχη του Γάλλου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικά με αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό, ζήτησε από τον Τζιμπρίλ Σισέ να συμβιβαστεί στην επίμαχη υπόθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κορσικανός προχώρησε σε επίσημη δήλωση. Σε αυτή ξεκαθάρισε ότι λόγω φιλίας με τον Σισέ του ζήτησε απλά να σταματήσει να συμμετέχει σε αυτή την υπόθεση (όχι να συμβιβαστεί στο δικαστήριο), θεωρώντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τον εκμεταλλευθούν.

Αναλυτικά:

"Φυσικά και πήγα στο ξενοδοχείο του Τζιμπρίλ Σισέ, δημόσια, για να τον δω, αφού είναι φίλος μου. Έπαιξα δυο χρόνια μαζί του και ήμουν ο πρώτος, στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ήρθε στην Αθήνα. Σεβαστείτε εμένα, τον Τζιμπρίλ και τη φιλία μας. Ως φίλος του είπα να σταματήσει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια να τον εκμεταλλευτούν, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Αυτό το περιβάλλον, το οποίο δημιουργεί όλα αυτά, δεν σέβεται τον Σισέ. Έπαιξα 20 χρόνια ποδόσφαιρο και δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα. Να μην ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομα μου και το όνομα του Ολυμπιακού αλλιώς θα ακολουθήσω τη νομική οδό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ