ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοντανιέ: "Μίλησα με Ολυμπιακό, αλλά..."

Real Sociedad's Philippe Montanier from France, right, holds the ball during their Spanish League soccer match against Real Madrid, at Anoeta stadium in San Sebastian, northern Spain, Sunday, May 26, 2013. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Philippe Montanier from France, right, holds the ball during their Spanish League soccer match against Real Madrid, at Anoeta stadium in San Sebastian, northern Spain, Sunday, May 26, 2013. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε ο Φιλίπ Μοντανιέ, που ουσιαστικά απέρριψε την προοπτική των Πειραιωτών εξαιτίας της χαμηλής ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος τεχνικός τέθηκε στα υπόψιν των Πειραιωτών μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ο Μοντανιέ μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, αποκάλυψε τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό αλλά και τον λόγο που δεν "ψήθηκε" για την προοπτική των "ερυθρολεύκων".

"Με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι μετά την αποχώρηση του προπονητή τους (σ.σ. Πάουλο Μπέντο), αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ειδικών συνθηκών.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League, αλλά το πρωτάθλημα τους είναι λιγότερο συναρπαστικό. Πάντως ο Ολυμπιακός παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος", υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ