ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο νίκη απέναντι στην Μονπελιέ

Μόνο νίκη απέναντι στην Μονπελιέ
INTIME SPORTS

Ο πρώτος "τελικός" του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μονπελιέ (6/11, 21:45 Novasports 2) και θέλουν μόνο τη νίκη για να "κλειδώσουν " την 3η θέση και να ελπίζουν στην 2η. Το Sport24.gr θα είναι στο "Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει. Δείτε τα πλάνα του Ζαρντίμ.

Την πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν δίνουν την Τρίτη (6/11 21:45, Novasports 2) οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, μια μάχη που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά το μεγάλο διπλό στην Γαλλία, οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όμως για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους θα πρέπει να νικήσουν ή έστω να μην χάσουν στο σημερινό ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς, η Μονπελιέ έναν, η Σάλκε είναι πρώτη με 7, ενώ δεύτερη είναι η Άρσεναλ με 6. Επομένως, αν οι "ερυθρόλευκοι" νικήσουν θα είναι αγκαλιά με την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, ενώ θα μπορούν να πιστεύουν και να ονειρεύονται πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει...

Από την άλλη πλευρά, αν οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ αν ηττηθούν μέσα στο "Καραϊσκάκης", αρχικά γκρεμίζουν και μηδενίζουν τη νίκη τους στην Γαλλία, ενώ μπαίνουν και σε περιπέτειες σ' ό,τι αφορά το μέλλον τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσο για τα πλάνα και τις απουσίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Πορτογάλος έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Πρόκειται για τρεις σημαντικούς παίκτες, έναν σε κάθε γραμμή. Ξεκινάμε με τον έμπειρο Πάμπλο Κοντρέρας, συνεχίζουμε με το πολυεργαλείο Αριέλ Ιμπαγάσα και ολοκληρώνουμε με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ακόμη κι έτσι πάντως, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη και όσοι παίκτες αγωνιστούν να δώσουν τα πάντα. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι οι: Κάρολ (τερματοφύλακας), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Σιόβας (σέντερ μπακ), Μανωλάς (σέντερ μπακ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Μανιάτης-Μοδέστο (χαφ), Αμπντούν (δεξιά στην επίθεση), Γκρέκο (αριστερά στην επίθεση), Μασάντο (επιτελικός μέσος), Μήτρογλου (σέντερ φορ).

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Μέγκιερι, Παπάζογλου, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να αποτελεί ουσιαστικά τη μόνη εναλλακτική περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης. Φέισα και Φουστέρ ενδεχομένως να αποδειχθούν τα "κρυφά" όπλα του Ζαρντίμ, ερχόμενοι κάποια στιγμή από τον πάγκο.

Το Sport24.gr δεν θα μπορούσε να λείψει απ' αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός και θα είναι στο "Καραϊσκάκης" όπου θα σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει. Μείνετε συντονισμένοι τόσο πριν, όσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα βρείτε δηλώσεις, συνεντεύξεις Τύπου και όλο το ρεπορτάζ από το Φάληρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ