ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο τρεις σίγουροι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για ΑΕΛ

Μόνο τρεις σίγουροι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για ΑΕΛ
Βιάνα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ… μπέρδεμα στις προπονήσεις από τον Πάουλο Μπέντο ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ. Ο Φορτούνης γυρίζει στη 18άδα, αλλά μοιάζει δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Λάρισα, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ… Φαινομενικά το πιο εύκολο παιχνίδι είναι αυτό της Κυριακής (25/9, 20.30) κόντρα στους Θεσσαλούς και το μυαλό πολλών πήγε στο ότι ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να προχωρήσει σε ροτέισον για να έχει κάποιους ποδοσφαιριστές «φρέσκους» στα ματς με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τις προπονήσεις δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός. Οι δοκιμές είναι πολλές. Ο Μιλιβόγεβιτς από εκεί που εμφανιζόταν ως ένας από τους υποψήφιους να μείνει εκτός αποστολής, δεν αποκλείεται στο τέλος να τον δούμε ακόμα και στην ενδεκάδα.

Ένα… αλαλούμ επικρατεί και με την επίθεση, αφού τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για παρουσία των Καρντόσο και Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να το δούμε με την Λάρισα είτε από την αρχή, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως είχε συμβεί στο Καυτανζόγλειο.

Οι μόνοι σίγουροι μέχρι στιγμής για το αρχικό σχήμα είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας και… Βιάνα. Ο Μπέντο φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δώσει χρόνο στον Βραζιλιάνο αμυντικό και να αρχίσει σιγά-σιγά να του βρίσκει θέση στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο Τσιμίκας έχει το προβάδισμα έναντι του… Σεμπά και του Φιγκέιρας για να περάσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο Ντε Λα Μπέγια δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στη Λάρισα και πάει κατευθείαν για τον ΑΠΟΕΛ.

Όσο για τον Φορτούνη; Θα αποτελέσει πλέον τεράστια έκπληξη αν δεν συμπεριληφθεί στη 18άδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Για ενδεκάδα μοιάζει σχεδόν... απίθανο. Σε γενικές γραμμές, ο Μπέντο σαν να δείχνει ότι τα τελικά του πλάνα τα φυλάει για να τα παρουσιάσει στους παίκτες του στην σαββατιάτικη προπόνηση (24/9).

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ