ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο ο Βούκοβιτς το συζητάει για Μάλαγα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ισχύουν 100% τα όσα έγραψαν το βράδυ της Τετάρτης (29/11) στην Ανδαλουσία για το σοβαρό ενδιαφέρον του Μάριο Ουσίγιος για τους Βούκοβιτς και Μποτία. Γιατί όμως ο Ισπανός δεν σκέφτεται το σενάριο επαναπατρισμού του;

Έχουν βάση τα ρεπορτάζ στην Ισπανία για τα δίχτυα που έχει απλώσει ο Μάριο Ουσίγιος στον Ολυμπιακό. Μπορεί να κάθισε μόλις τέσσερις μήνες στο λιμάνι, αλλά ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα έχει μάθει απέξω κι ανακατωτά τα καλά και τα στραβά κάθε ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Την Τετάρτη (29/11) έγραψε η "Malaga Hoy" ότι ο Ουσίγιος θέλει τον Βούκοβιτς και τον Μποτία στην Μάλαγα. Κι αν για τον Βούκοβιτς λίγο – πολύ το γνωρίζαμε (σ.σ. φημολογείται ότι έχει γίνει ήδη μία πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό), για τον Μποτία το μάθαμε από τους Ισπανούς συναδέλφους.

Ήταν γνωστό φυσικά ότι ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έχει πέραση στην Μάλαγα λόγω της παρουσίας του Μίτσελ, ενώ υπήρχαν και πληροφορίες που τον ήθελαν το καλοκαίρι να έχει μπει στο "στόχαστρό" της. Η προοπτική όμως να ασχοληθεί η Μάλαγα με την περίπτωσή του τον Ιανουάριο ήταν κάτι που δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε ως φημολογία.

Το έγραψαν λοιπόν την Τετάρτη (29/11) στην Ισπανία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ισχύει 100%! Το ιδανικότερο σενάριο για τον Ουσίγιος και τον Μίτσελ θα ήταν να έχουν τον Ιανουάριο όχι μόνο τον Βούκοβιτς, αλλά και τον Μποτία.

Βέβαια, η "Malaga Hoy" σημείωσε στο ρεπορτάζ της ότι πιο εύκολη περίπτωση είναι ο Σέρβος για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Συμπλήρωναν δε ότι ο Μποτία πιθανότατα θα απασχολήσει τους Ανδαλουσιάνους το καλοκαίρι που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Και σε αυτό το σενάριο έχει πέσει μέσα το ισπανικό δημοσίευμα. Ξέχωρα από την επιθυμία της Μάλαγας, θετικός στην προοπτική της ισπανικής ομάδας είναι και ο Βούκοβιτς για τους λόγους που έχουμε καταγράψει εδώ και μέρες. Επειδή μπροστά του έχει το Μουντιάλ και βλέπει ότι στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει «κατρακυλήσει» σε τελευταία επιλογή για το κέντρο της άμυνας, θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτή την προοπτική θα του την προσφέρει ο Ουσίγιος, ο οποίος – σημειωτέον – όταν είχε πρωτακουστεί το όνομα του Βούκοβιτς το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, είχε συμφωνήσει στο να αποκτηθεί από την Κόνιασπορ.

Όσο για τον Μποτία; Αν ρωτήσει κάποιος τον Ισπανό σχετικά με το τι θέλει να κάνει τον Γενάρη, η απάντηση που θα πάρει είναι ότι επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να βρεθεί μία λύση με την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους».

Προς το παρόν δεν τον ενδιαφέρει η Μάλαγα. Μόνο αν δεν ανανεώσει με τους Πειραιώτες, θα σκεφτεί την προοπτική των Ανδαλουσιάνων για το καλοκαίρι. Θέλει να μείνει στη χώρα μας όχι μόνο για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για προσωπικούς. Περνάει ωραία στη χώρα μας και δεν το κρύβει.

Με λίγα λόγια, οι Βούκοβιτς και Μποτία όντως απασχολούν την Μάλαγα, αλλά ενόψει Ιανουαρίου ο Σέρβος είναι έτοιμος να φτιάξει τις βαλίτσες του και να πάρει το αεροπλάνο για την Ανδαλουσία. Είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον απ’ όλες, η πλευρά του ποδοσφαιριστή το γνωρίζει πολύ καλά και δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να ολοκληρωθεί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Εκτός πια κι αν ξαφνικά συμβεί το... απίθανο και αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό μέσα στον Δεκέμβριο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ