ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μόνο ο Ολυμπιακός επίσημη προσφορά για Καρίγιο"

"Μόνο ο Ολυμπιακός επίσημη προσφορά για Καρίγιο"

Ο Καρίγιο απέρριψε τον Ολυμπιακό για την προοπτική ενός καλύτερου πρωταθλήματος, ωστόσο μοναδική επιβεβαιωμένη προσφορά για τον 24χρονο φορ ήταν αυτή των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός προχώρησε δύο επίσημες προτάσεις προς την Εστουντιάντες για τον Γκουίντο Καρίγιο, με την δεύτερη μάλιστα να φτάνει τα 9,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο η άρνηση του παίκτη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, με τον 24χρονο φορ να περιμένει μια πρόταση από σύλλογο της Ιταλίας ή της Ισπανίας.

Για την ώρα πάντως ο Καρίγιο θα πρέπει να περιμένει. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη επίσημη προσφορά για την απόκτηση του, πέραν από αυτή που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, με τον ίδιο να βάζει ουσιαστικά στοπ στις διαθέσεις των Πειραιωτών.

Αυτό αποκαλύπτει και ο Martin De Simone, επίσημος ανταποκριτής της αργεντίνικης "Ole", ο οποίος μέσω Twitter ξεκαθάρισε ότι "για τον Καρίγιο μέχρι στιγμής υπήρχε μόλις μια προσφορά: αυτή του Ολυμπιακού την οποία απέρριψε. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά τίποτε επίσημο".

Είναι γεγονός πως ο θόρυβος που προσπαθούσε να δημιουργήσει η Εστουντιάντες γύρω από τον Καρίγιο, βάζοντας συνεχώς ομάδες στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη (Ίντερ, Μονακό, Σεβίλη, Μαρσέιγ), δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κατά τα φαινόμενα δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός και επομένως η τιμή του δεν θα πάρει την ανιούσα.

Ο Βερόν προσπαθεί πάντα να πλασάρει τον 24χρονο φορ στην Ίντερ, με την σκέψη των "νερατζούρι" για την ώρα να αφορά μια πιθανή απόκτηση του Καρίγιο και τον άμεσο δανεισμό του στην Κιέβο για την πιο άμεση προσαρμογή του στο Campionato.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ