ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι!

Μόνο νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι!
INTIME SPORTS

Ο Σίλβα ετοιμάζει εκπλήξεις στην ΑΕΚ, καθώς στην τελευταία προπόνηση μπέρδεψε τους πάντες και τα πάντα. «Πίεση από το πρώτο λεπτό», ζήτησε ο Πορτογάλος

Η μεγάλη ώρα του ντέρμπι έφτασε. Απόψε (17/10, 20.30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πρώτο του εντός έδρας ντέρμπι της χρονιάς και ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πώς ετοιμάζει εκπλήξεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διψασμένοι για τη νίκη. Δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα του περασμένου Φεβρουαρίου, όπου ο Βίτορ Περέιρα δεν είχε πολυασχοληθεί με την ΑΕΚ σε εκείνο το 1-1 του Κυπέλλου.

Ο Μάρκο Σίλβα τους έχει όλους στην «τσίτα». Τους έχει κάνει «φροντιστήρια» από την Δευτέρα, με το που γύρισαν στις προπονήσεις από το διήμερο ρεπό. Τους έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πώς το μυαλό τους θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο στην ΑΕΚ.

Το έχει καταφέρει, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το Ρέντη. Δεν εξηγείται διαφορετικά άλλωστε η «δίψα» του Ντουρμάζ που από τα μέσα της εβδομάδας έλεγε ότι θέλει να παίξει έστω και με ένα πόδι. Τα κατάφερε. Ο Κασάμι και ο Μιλιβόγεβιτς επέστρεψαν από τις Εθνικές τους και ξεκαθάρισαν στον προπονητή τους ότι δεν θέλουν να χάσουν το ντέρμπι. Και οι δύο είναι διαθέσιμοι.

Το ίδιο και ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός αν και προέρχεται από τραυματισμό, ήταν «τούρμπο» στις τελευταίες τρεις προπονήσεις και διεκδικεί θέση βασικού.

Με βάση τις δοκιμές που έκανε την Πέμπτη (15/10) πάει με ένα σχήμα Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε.

Με βάση όμως τα όσα έγιναν στην τελευταία προπόνηση, ο Σίλβα σαν να βάλθηκε να τους μπερδέψει για τα καλά και είναι ένα θέμα τελικά αν θα προτιμήσει π.χ. τον Κασάμι και όχι τον Καμπιάσο στα χαφ ή τον Πάρντο στα εξτρέμ αντί του Ντουρμάζ που κάνει σαν τρελός για να παίξει ακόμα και από την αρχή.

Ουσιαστικά την ενδεκάδα θα την γνωστοποιήσει στο πρωινό χαλάρωμα. Εκείνο που ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του δεν ήταν τίποτε άλλο από το να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα. «Πίεση από το πρώτο λεπτό», είναι το σύνθημα του Σίλβα και ελπίζει ότι θα δει μία μαχητική ομάδα όπως είχε δει στο Λονδίνο και στην Τούμπα.

Από το αποψινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ελαμπντελαουί (έχει μικροενοχλήσεις, αλλά θα παίξει με την Ντιναμό).

Στην 19άδα είναι οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ