ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοναδικός απών ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τη στιγμή που ο Μοχάμεντ Μπεν έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, αυτομάτως ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα ενόψει Λεβαδειακού και Σπόρτινγκ, πέρα απ' τον Εμάνουελ Εμενίκε.

Η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό πλησιάζει (18/11, 19.30) και στου Ρέντη ο Λεμονής και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει μία σειρά από τετ α τετ για να αναδείξουν τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.

Από τώρα έχουν αρχίσει τις προσπάθειες να βγάλουν από το μυαλό των παικτών οτιδήποτε έχει σχέση με την Σπόρτινγκ. Κι αυτό, γιατί ο αγώνας με τον Λεβαδειακό έχει τεράστια σημασία για τον Λεμονή, καθώς είναι από τα ματς που οπωσδήποτε θα πρέπει να το κερδίσει ακόμα και με... μισό μηδέν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Λεμονής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ή μάλλον να αντιμετωπίζει μόνο ένα: Αυτό του Εμάνουελ Εμενίκε που εδώ και μέρες ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στην Μπολόνια.

Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του 57χρονου τεχνικού. Ο Μπεν για τον οποίο υπήρχε μία μικρή αμφιβολία, είναι έτοιμος για τον Λεβαδειακό και κατ' επέκταση για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία. Ήταν ουσιαστικά ο τελευταίος από τους τραυματίες που περίμενε ο Λεμονής να δει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να που οι εκτιμήσεις των γιατρών έπεσαν μέσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΦΟΕ

Οι Μποτία και Σεμπά έχουν επιστρέψει εδώ και μέρες στο κανονικό πρόγραμμα, ο Ελαμπντελαουί άφησε πίσω του έναν τραυματισμό που είχε βγάλει στο ζέσταμα του αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ ο Οφόε που εμφάνισε κάποιες μικροενοχλήσεις (από κόπωση) τις τελευταίες 24 ώρες, δεν φαίνεται ότι θα χάσει το ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (18/11). Το πολύ – πολύ να προφυλαχθεί για να παίξει κατευθείαν στην Πορτογαλία.

Επί της ουσίας, το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού είναι σχεδόν "λευκό". Μόνο ο Εμενίκε είναι "οφ" από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς και... βλέπουμε.

Είναι ίσως η πρώτη φορά από την ημέρα που ο Λεμονής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών και έχει το 95% της ομάδας στη διάθεσή του. Το μοναδικό που απομένει είναι να δει την κατάσταση των Βούκοβιτς και Πάρντο που έρχονται από την Ασία και σίγουρα θα είναι καταβεβλημένοι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ