ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοναδικό δίλημμα Καρντόσο ή Ανσαριφάρντ για ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρα φαίνεται να είναι τα πλάνα του Τάκη Λεμονή για τον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης (13/04, 19:30) με την ΑΕΚ. Στην ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης" ποντάρει ο 57χρονος τεχνικός.

Από την... Λιβαδειά ξεκίνησε τις κουβέντες για την ΑΕΚ ο Τάκης Λεμονής προς τους παίκτες του. Με ατάκες "είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ και στο χέρι σας είναι να το δείξετε στο γήπεδο" άρχισε ουσιαστικά την προετοιμασία (ως προς το ψυχολογικό κομμάτι) για το παιχνίδι της Μ. Πέμπτης (13/04, 19:30).

Σε ό,τι έχει να κάνει όμως με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο 57χρονος τεχνικός σαν να φαίνεται ότι "βασανίζεται" για μόνο μία θέση. Για αυτή στην κορυφή της επίθεσης. Για το αν θα πάει δηλαδή με τον Καρντόσο που έβγαλε μία θετική αύρα στην Λιβαδειά ή με τον Ανσαριφάρντ που δείχνει να έχει κάνει μία αγωνιστική "κοιλιά".

Στις υπόλοιπες θέσεις τα κουκιά φαίνεται να είναι μετρημένα. Θα πάει δηλαδή με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνη, Σεμπά και Μάριν.

Ο Λεμονής από σήμερα (11/4) θα ανοίξει σιγά-σιγά τα χαρτιά του ως προς τον τρόπο προσέγγισης του ματς με την ΑΕΚ. Έχει διαπιστώσει ότι η "Ένωση" με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο ως προς την ανασταλτική της λειτουργία.

Ξέρει λοιπόν ο κόουτς του Ολυμπιακού ότι δεν θα βρει πολλούς ανοικτούς διαδρόμους προς την περιοχή του "Δικεφάλου" και για αυτό το λόγο αυτό που θα ζητήσει από τους παίκτες του είναι να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να γυρίζουν την μπάλα.

ΜΟΛΙΣ... 11,4% ΕΥΣΤΟΧΙΑ!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που τόνισε ο Λεμονής αμέσως μετά το παιχνίδι στην Λιβαδειά ήταν το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κακά τελειώματα στις φάσεις που δημιούργησαν.

Είναι ένα πρόβλημα που το έχει εντοπίσει από το ματς με τον Πλατανιά, διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε με την Κέρκυρα, ενώ και με τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός είχε πάλι τραγικά ποσοστά.

Ο Λεμονής υποστηρίζει ότι η ομάδα του έχει τον τρόπο να παράγει φάσεις. Από την άλλη όμως παρουσιάζεται "δυσκοίλια" ως προς το γκολ. Συνολικά σε αυτά τα τρία ματς έχει 44 τελικές και μόλις 5 γκολ. Πρόκειται για ένα ποσοστό ευστοχίας της τάξης του 11,4%!

Κι επίσης, κάτι άλλο που θα πρέπει να σημειωθεί. Σε τρία παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ στα δύο εξ αυτών. Και κακά τα ψέματα, μπορεί στο πρωτάθλημα να μην κόστισαν, αλλά στο Κύπελλο είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Κατά συνέπεια, θα έχει αρκετή δουλειά αυτό το διήμερο ο Λεμονής στο Ρέντη για να προετοιμάσει τους παίκτες του για την πρώτη "μάχη" με την ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ