ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοδέστο: "Στη Γαλλία δεν ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Μοδέστο: "Στη Γαλλία δεν ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο"
Μοδέστο Καρεμπέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr συνάντησε τον Φρανσουά Μοδέστο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του τελικού κυπέλλου και σε μία χαλαρή κουβέντα είπε ουσιαστικά το… αυτονόητο.

Πολιτισμικό σοκ έπαθε την Τρίτη (17/5) ο Φρανσουά Μοδέστο που, όπως το συνηθίζει, όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και έρχεται Ελλάδα για να δει από κοντά τον αγαπημένο του Ολυμπιακού.

Ο Κορσικανός παρακολούθησε από κοντά τον τελικό στο… κατάλευκο λόγω των άδειων εξεδρών ΟΑΚΑ και το Sport24.grείχε μία χαλαρή κουβέντα μαζί του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Περισσότερο θέλαμε να μάθουμε τα νέα του και για το αν είναι οριστική η απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του αυτό το καλοκαίρι. Τελικά, η συζήτηση έφτασε μέχρι το κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

«Είναι οριστικό. Σταματάω. Έφτασα 38. Το πήρα απόφαση, αν και νιώθω ακόμα καλά», είπε για το «αντίο» του στα γήπεδα και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, είπε με ένα πλατύ χαμόγελο: «Δεν ξέρω τίποτα για όσα ακούγονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μ’ αρέσει η Ελλάδα και ίσως έρθω για διακοπές».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ατμόσφαιρα του τελικού. Μια ατμόσφαιρα που δεν μπορούσε να φανταστεί: «Γιατί γίνεται χωρίς κόσμο; Υπάρχει κάποια εξήγηση;». Φυσικά τι απάντηση να του δίναμε;

Αντιθέτως, του κάναμε μία τελευταία ερώτηση: «Φρανσουά, τι σου λένε στη Γαλλία για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο;». Η απάντησή του λιτή και αφοπλιστική: «Δυστυχώς, δεν με ρωτούν στη Γαλλία το παραμικρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν».

Για την ιστορία, ο Μοδέστο σε ηλικία 38 ετών έπαιξε φέτος σε 29 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μπαστιά και σε 27 εξ αυτών ήταν βασικός!

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ