ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Τα γκολ δεν τα τρώει ο Μποτία"

Μίτσελ: "Τα γκολ δεν τα τρώει ο Μποτία"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ, ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Γιουβέντους. Ο Ισπανός στήριξε με τον τρόπο του τον Μποτία, αποκάλυψε πως ο Ντομίνγκες θα είναι στην βασική ενδεκάδα και αναφέρθηκε στις διαφορές της Γιουβέντους του Αλέγκρι με αυτή του Κόντε.

Στη συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Μίτσελ μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/10, 21:45, NEΡΙΤ) κόντρα στη Γιουβέντους στον Πειραιά, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός στήριξε με τον τρόπο του τον Αλμπέρτο Μποτία, τονίζοντας πως δεν δέχεται μόνος του τα γκολ, αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον "Τσόρι" Ντομίνγκες, λέγοντας για ακόμη μία φορά απολαυστικές ατάκες. Παράλληλα, έδωσε την δική του απάντηση για το θέμα που προέκυψε με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο Μίτσελ αρχικά είπε τα εξής: " Ο Τσόρι θα είναι στην ενδεκάδα αύριο και το ξέρει ήδη. Ελπίζουμε να είναι για εμάς τόσο σημαντικός αύριο, όπως πάντα. Και στα ματς του Champions League πάντα το κάνει... Φυσιολογικά ξέρουμε να παίζουμε καλά σε τέτοια παιχνίδια. Το δείξαμε και πέρσι και με την Ατλέτικο, ότι μπορούμε να αποδώσουμε σε υψηλό επίπεδο.

Και με την Μάλμε το κάναμε αλλά μας στοίχισαν τα λάθη στις δύο περιοχές. Κάναμε παρόμοιο ματς πέρσι στην Λισσαβώνα αλλά τότε το αποτέλεσμα ήταν καλό. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο ή να μπούμε σε περιπέτειες, όπως έγινε με την Μάλμε.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πολύ περισσότερο μια ομάδα όπως η Γιούβε, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Ο κόσμος μιλάει καλά για εμάς, την μπάλα που παίζουμε, την έδρα μας. Μακάρι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να μιλάμε για καλό αποτέλεσμα μετά το παιχνίδι".

Για τα γκολ που βάζει και δέχεται ο Ολυμπιακός: " Σε σχέση με πέρσι έχουμε δεχθεί τα ίδια γκολ στο Champions League, όχι περισσότερα. Πέρσι είχαμε δεχθεί 4 γκολ από την Παρί και μετά είχαμε βάλει 3 στις Βρυξέλλες. Αρα έχουμε τον ίδιο συντελεστή μετά από 2 αγωνιστικές. Ποτέ δεν σχολιάζω μεμονωμένα την απόδοση ενός παίκτη. Τα γκολ δεν τα τρώει ο Μποτία. Δεν παίζει μόνος του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την επιλογή των παικτών είναι του προπονητή. Στο ματς με την Ατλέτικο και ο Μποτία και όλη η ομάδα απέδωσαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό και κανείς δεν ρώτησε κάτι. Μην προσπαθείτε να με κάνετε να σχολιάσω αρνητικά κάποιον παίκτη. Δεν θα το κάνω ποτέ. Ούτε για τον Μποτία, ούτε για κανέναν".

Για τις διαφορές μεταξύ της Γιουβέντους του Κόντε και εκείνης του Αλέγκρι: " Είναι λογικό η Γιουβέντους του Κόντε να είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή του Αλέγκρι. Δεν ξέρω να είναι πιο άγρια, πιο καλή, πιο θαρραλέα, ξέρω όμως ότι είναι το ίδιο δυνατή. Διαφορές υπάρχουν αλλά η δυναμικότητα παραμένει. Ο Γιορέντε ακόμη δεν έχει σκοράρει, ο Μοράτα είναι φανταστικός παίκτης. Στα 15 του είχε υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αν με ρωτούσε ο Αλέγκρι θα του ζητούσα να μην παίξει κανείς από τους δύο αύριο (γέλια)! Πιστεύω πάντως πως αυτός που θα μπει στην ενδεκάδα θα είναι ο Μοράτα".

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το ματς: " Ποτέ κανείς δεν ξέρει αν το ματς θα είναι ανοικτό, με πολλά γκολ. Κανείς δεν το περίμενε κόντρα στην Ατλέτικο, που για καιρό δεν έτρωγε εύκολα γκολ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Αν κερδίσουμε 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι (σ.σ. έτσι δήλωσε ο Ρομπέρτο σε συνέντευξη του), θα είναι φανταστικό. Αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο, πολλά λέμε και τα μαθαίνει ο Αλέγκρι... (γέλια). Είπαμε θα παίξει ο Τσόρι, θα παίξει ο Κασάμι, ο Ρομπέρτο, ο κύριος από εκεί δεν θέλει να παίξει ο Μποτία... (γέλια). Ας κερδίσουμε και με κεφαλιά του Αλκόρτα από κόρνερ...".

Για τον τρόπο που θα παίξει η Γιουβέντους: " Δεν ξέρω αν θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουμε ομάδα με 3 αμυντικούς. Έγινε και με τον ΟΦΗ, ο Γκατούζο είναι Ιταλός... (γέλια). Και η Μάλμε παίζει έτσι κάποιες φορές. Παρ' όλα αυτά η Γιουβέντους ξέρει να παίζει σωστά αυτό σύστημα. Ξέρουμε λίγο πολύ πως θα αμυνθεί και πως θα επιτεθεί η Γιουβέντους, οπότε έχουμε μια εικόνα για τον τρόπο που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε".

Για το θέμα του Αμπιντάλ: " Ο Αμπιντάλ είναι καλά. Εδώ και καιρό είχε ζητήσει να κάνει ένα ταξίδι για προσωπικά ζητήματα και επειδή δεν θα τον χρησιμοποιούσα στην Κρήτη, συμφωνήσαμε να κάνει τώρα αυτό το ταξίδι".

Για το αν μίλησε με τους Τοροσίδη και Μανωλά: " Και με τους δύο μίλησα χθες. Και με τον Μανωλά και με τον Τοροσίδη. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... Μου μίλαγαν ελληνικά (γέλια). Τους παρακολουθώ, κάνουν καλά την δουλειά τους. Τους ζήτησα ένα πράγμα μόνο: αύριο να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Έχω φίλους και στην Ρόμα και στην Γιουβέντους οπότε ας έρθουν ισοπαλία...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ