ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Περίεργο θα είναι να με υποδεχτούν με λουλούδια και αγκαλιές"

Μίτσελ: "Περίεργο θα είναι να με υποδεχτούν με λουλούδια και αγκαλιές"
INTIME SPORTS

Απολαυστική μια ακόμη συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ, ο οποίος είναι προετοιμασμένος για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την αντιμετώπιση που θα έχει, εγκωμίασε τον Ρομπέρτο και τον... Κόκε.

Ο Μίτσελ πάντα έχει κάτι ιδιαίτερο να πει στις συνεντεύξεις Τύπου του και ποτέ δε λέει τα τετριμμένα. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, δεν περιμένει λουλούδια και αγκαλιές από τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης, αναφέρθηκε στον Ρομπέρτο, ενώ δεν θα είχε πρόβλημα αν μπορούσε να έχει και τον... Κόκε.

MAΔΡΙΤΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Αρχικά, τόνισε για την προετοιμασία της ομάδας του: "Δεν υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία μας σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου. Λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εκτός από περιπτώσεις που αναγκαζόμαστε να κάνουμε αλλαγές, το παιχνίδι μας στο Champions League είναι γνωστό".

Για τον Ρομπέρτο, ανέφερε: "Δεν έχω κάτι να κρύψω. Μικρός ερχόμουν και έβλεπα τα ματς της Ατλέτικο. Τώρα όμως είμαι Ρεάλ. Όταν έχετε εδώ τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε μπορείτε να τους ρωτήσετε αν ο Ρομπέρτο θα είχε θέση στην Ατλέτικο ή την εθνική Ισπανίας. Την δική μου την άποψη την ξέρετε...".

Για την αντιμετώπιση που θα έχει, είπε: "Το περίεργο θα ήταν να με υποδεχτούν οι οπαδοί της Ατλέτικο με λουλούδια και αγκαλιές... Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος (σ.σ. σε ερώτηση αν θα έχει μαζί του ωτοασπίδες)".

Για τους "ροχιμπλάνκος", δήλωσε: "Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο. Φέτος Βαλένθια και Σεβίλλη είναι δυνατές, γι' αυτό ακόμη η Ατλέτικο δεν είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία".

Για την προετοιμασία, τόνισε: "Την τελευταία εβδομάδα αφιερώσαμε τις προπονήσεις στην προετοιμασία μας για την Ατλέτικο. Είχαμε αρκετούς παίκτες απόντες εξαιτίας των Εθνικών ομάδων, δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία".

Για το πως θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο ο Ολυμπιακός, σχολίασε: "Το Champions League, μας δίνει την δυνατότητα να πλησιάσουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Πολλές φορές η αποτελεσματικότητα δεν είναι αρκετή, αφού χάσαμε από την Γιουβέντους. Πάντα όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας για το καλύτερο. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο στα χαρτιά. Δεν έχουμε ίδιες μονάδες. Αλλά με τα δικά μας όπλα θα χτυπήσουμε το ματς".

Όαο για τον ποιον θα ήθελε από την Ατλέτικο, ανέφερε: "Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο, τον είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αν μπορούσα να είχα τον Κόκε στο αυριανό ματς, θα τον έπαιρνα... (γέλια)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ