ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Φοβήθηκα για μένα και τους παίκτες μου"

Μίτσελ: "Φοβήθηκα για μένα και τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε για την σωματική ακεραιότητα του ιδίου και των παικτών του κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Ο Ισπανός προπονητής των "ερυθρολεύκων", χαρακτήρισε την άσχημη εικόνα που είχε το σημερινό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ως μια εικόνα που δεν ταιριάζει στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της ενώ συμπλήρωσε ότι είναι η πρώτη φορά που χάνει ομάδα του και ανησυχεί για την ακεραιότητα του ιδίου και των παικτών του.

"Είναι γελοίο να μιλάμε για ενα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν, το εχω ξαναδεί τέτοιο παιχνίδι. Τα 80 λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που λέμε ποδόσφαιρο, ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον διαιτητή γιατί είχα την ίδια επιθυμία να τελειώσει το παιχνίδι. Κυρίως γιατί εκτός από προπονητής ,είμαι άνθρωπος, και σαν άνθρωπος δεν ήθελα να συμβεί τίποτα σε κανένα. Ακόμη και αν χάσαμε το παιχνίδι συνέβησαν πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στο παιχνίδι.

Ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας βρίζουν, κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Και αυτό που είδα σήμερα δεν αξίζει στην Ελλάδα, ήταν μια πάρα πολύ κακή εικόνα της Ελλάδας. Είμαι άνθρωπος που είμαι μαγεμένος από την φιλοξενία της Ελλάδας προς το μέρος μου και δεν μπορώ να τα πιστέψω.

Είναι η πρώτη φορά που χάνω ένα παιχνίδι και σκέφτομαι κάτι άλλο γιατί πρώτα με νοιάζει η σωματική ακεραιότητα των παικτών μου και όλων όσων μας συνόδευσαν. Υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα και για μένα."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ