ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Έπρεπε να ακούσω να παρατηρήσω και να αναλύσω"

Μίτσελ: "Έπρεπε να ακούσω να παρατηρήσω και να αναλύσω"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε αρχικά στον Ολυμπιακό και πως κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ με τους Πειραιώτες.

Ο Μίτσελ μίλησε στη "Mundo Deportivo":

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

" Βρίσκομαι σε ένα μέρος πολύ μακριά από την Ισπανία. Με μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Στην ομάδα μου έχω να κάνω με ποδοσφαιριστές από 16 διαφορετικές Εθνικότητες. Για να προσαρμοστώ έπρεπε να ακούσω, να παρατηρήσω και να αναλύσω".

Για τη δουλειά που έκανε και έφτασε ο Ολυμπιακός στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης:

" Προσαρμόστηκα στον σύλλογο, με την κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες. Πέρασα από το να είμαι ένα "ισπανικό φάντασμα", στο να γίνω αφεντικό. Πρώτα απέδειξα στους παίκτες τις φοβερές τους ικανότητες και στη συνέχεια τους έπεισα για τα πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουν.

Για παράδειγμα όταν πήγα στον Ολυμπιακό υπήρχαν μόλις δυο διεθνείς στην Εθνική ομάδα της χώρας. Τώρα υπάρχουν έξι και νομίζω πως οι πέντε θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Ξαφνικά αποδείχτηκε πως οι περισσότεροι που πιστεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας ξένος εκλέκτορας, Πορτογάλος (ο Φερνάντο Σάντος) και εγώ, που είμαι Ισπανός".

Για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερα στην έδρα της για τη φάση των "16" του Champions League:

" Να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας".

Για το πάθος και την πίεση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

" Παραμένω ήρεμος, αφού δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν διαβάζω τον Τύπο της χώρας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ